1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Souhlasím s autorem článku. Jednoduše (a trochu neslušně) řečeno: nedá se to žrát.

A to jsem od dětství těch Znojemských okurek včetně láku (a bez chleba 😄) zbaštila tuny.

8
Před 1 rokem

Autor ma pravdu, to co se prodava pod znackou Znojmia je hnus, ktery nema s puvodnimi okurkami nic spolecneho.

12
Před 1 rokem

Autor je úplně mimo. Neprodají se za jakoukoliv cenu, dneska se naopak skoro už neprodávají vůbec. A jestli si Orkla myslí, že sama převrátí trh, bude první na světě, komu se to podaří.

4
Před 1 rokem

Znojemské okurky nekupuji od doby co změnily majitele, a i když ještě byly chvíli české a vyráběné u nás. Pak se přelilo vše do Turecka. Tak někomu mohou chutnat. Já mám ale raději vepřové.

1
Před 1 rokem

Hamé Babice získaly podvodně ochranné známky Znojmia, ale originální recept nezískaly. Také odrůda okurek pěstovaná kolem Znojma byla zřejmě jiná, než v Turecku. To je výsledek.

2
Před 1 rokem

Vzhledem k blízkosti hranic kupuji okurky v Německu. Spreewaldské nemají chybu a sklenice stojí 1,19 €. A ať si Albert ty svoje Hamé a Znojmia za 75 Kč spapá sám...

7
Před 1 rokem

Nejsmutnější je, že na tomto paskvilu je napsáno:

Vyrobeno tradiční recepturou !

V tradiční receptuře byla i MRKEV přidávaná do láku a kde je dnes hm ?

8
Před 1 rokem

Orkla - v Česku je to pro mě značka pro předraženost a ještě hnus. Brr

2
Před 1 rokem

Turecko bylo vždy známé vysokou kvalitou své zeleniny. Okurky nevyjímaje. Kupuji je a chutnají mi. Jestli jsou jiné než dříve posoudit nemohu, neboť jsem býval bohatě zásoben od rodičů ze zahrádky.

1
Před 1 rokem

Co máme tak ještě prodáme celé naše turecké hospodářství.

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt