1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Mne to zavani nezodpovednosti statu tam, kde pracovnici UP nejsou lustrovani, nemaji povinnost mlcenlivosti a vystebetaji na potkani prvni posledni tretim stranam, ktere s priznanim davky nemaji nic spolecneho. Rekla bych, ze existuje pravo na ochranu soukromi.

Jina vec je, ze existuji lide, kteri statniho socialniho systemu zneuzivaji. Je na nich, aby dolozili svuj prijem, svuj majetek atd. Pokud to nedolozi, pak davku nedostanou.

Jde o dvousecnou zbran.

3
Před 5 měsíci

Kontrola bankovních účtů? A není to narušování soukromého vlastnictví, do kterého státu nic není? Odpovídá to Ústavě? JAK se bude zjišťovat, kolik má kdo " ušetřeno", když to bude mít nacpáno ve štruzoku🤨...

189
Před 5 měsíci
Antonie Střelcová

Tonicko, nedavno jsem nekde cetla, ze znacka ideal je mit na ucte jen minimum a v tom strozoku mit vsechno nasporene ci usetrene. Psal to financni poradce jako napovedu, jak prezit 6 mesicu bez prijmu. Prominte mi, ale ani jeho jmeno a ani nazev clanku si nepamatuji,.

Jiste je, ze na parazity, ktere vysavaji bezduvodne prasule ze statni kasy musi nejaky ten metr byt. Doplaci totiz na to vsichni danovi poplatnici

1
Před 5 měsíci

Celý svůj pracovní život jsem nic po státu nechtěla, a snad ani chtít nebudu. Je to kontroverzní, ale zase, jak má stát kontrolovat, kdo o dávky žádá? Nedávno se tady nadávalo, že někdo s třemi mercedesy chce příspěvek na bydlení.

44
Před 5 měsíci
Pavla Žídková

Naprosto s Vámi souhlasím. Konečně někdo, kdo se alespoň pokusí zatočit s nefachčenky. Vám ani mě asi stát konto kontrolovat nebude.

28
Zobrazit další 4 reakce
Před 5 měsíci

No, mně by museli ještě něco přidat, kde nic, tam nic....

Před 5 měsíci
Václav Tržický

Každého jeho věc :-)

Před 5 měsíciUpraveno

celoživotně pracující a spořící člověk NIC nedostane a pracující alkoholik či gambler ano? To má vést k vlastní zodpovědnosti? Na co jsem tedy 42l. platil sociální pojištění? Já bych to dotáhl ještě dál: nevyplácet důchody či pojistky těm "majetným" se stokorunou na účtu... Okrádají lidi beze studu, darebáci hanební!

108
Před 5 měsíci
Milan Kočí

To se netýká podpory nezaměstnanosti ale sociálních dávek . To snad normální člověk neberte.

20
Zobrazit další 3 reakce
Před 5 měsíci

Jurečka bude kontrolovat účty ,ten kdo pracoval rozumně hospodařil tedy choval se s rozvahou dobrého hospodáře pracoval po večerech mimo hlavního zaměstnání bude trestán kontrolou. Ten kdo žil v opojení chlastu bude obdarován dávkou jelikož jeho účet vykazuje prázdnotu. Dostane dávky kotel dřevo plyn vše zdarma. Stát mu přidá na rekonstrukci a vymění mu prochlastané játra v četně oken u jeho domečku po babičce. Hlavně aby tedy nezapomněl při ty kontrole a otevřel peřiňák. To snad nenapadlo ani komoušové. Takže bude kontrolovat i obrazy jestli někomu v obyváku nevisí obraz milionové hodnoty album známek atd. Co se vyřeší s tímto nesmyslem.

40
Před 5 měsíci
Tapal Milos

Nic?

14
Před 5 měsíci

Neumím posoudit, návrh měli projednat nejdříve odborníci, následně dialog s dotčenou veřejnosti a teprve poté úprava zákona.

Vše co zatím Pětidemolice provedla, nota bene ministr chlastajicí na večírku, když vrah střílel na fakultě (a on to věděl),

velí NE takové úpravě.

8
Před 5 měsíci
Miroslav Vinkler

bereš mi to z pusy

6
Před 5 měsíci

Jestliže chce někdo od státu nějaké peníze, tak by měl doložit, že je opravdu potřebuje.

Pokud nedoloží, tak nic nedostane.

Nám normálním lidem, kteří nepotřebují dáfky, na účet asi nepolezou.

14
Před 5 měsíci
Jan Nový

Jen počkejte za pár let. Stát je stále chudší a lidem se na účtech válí miliony.. 😂

21
Před 5 měsíciUpraveno

Strašně nebezpečné. Tuto kontrolu by měl tedy povolovat jedině soud A až na základě Rozhodnutí soudu ,kterým stanoví osobu příšlušného uřadu. Nikoliv však jen nějaká fyzická osoba, i když uřední, bez pověření a kontroly.

34
Před 5 měsíci
Jiřina Velleková

Ty Franto,ty děláš na ÚP,potřebuji zjistit kolik má na účtě ten a ten.Jó,ja ti to cinknu.

7
Zobrazit další 2 reakce
Před 5 měsíci

Už jsem to k tomuto tématu psal mnohokrát, jen naivní a hloupý úředník a jeho nadřízený až do pozice ministra si myslí, že notoričtí pobírači dávek mají vlastní bankovní účty. Proč tedy v den výplaty dávek stojí u poštovních přepážek takové fronty těchto vyčůránků?

59
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt