Řeší to ve finále něco? Tak celá rodina Demeterů a Horvátů napíše a převede všechno, jakoby na oko na starýho Lakotoše, a jede se dál.
Velice jednoduché. Stačí si založit účet na cizí jméno, jako to udělali někteří politici co nemají moc čisté svědomí.
Stačí každou výplatu vybrat hotově a stát pak neví kolik má kdo našetřeno. Ať žije hotovost a na co mít peníze na spořícím účtu, když je banka nenažraná a dá úrok 0,1% a vydělávají na tom. To raději nebudu mít peníze na spořícím účtu přece
Neskutečná drzost.. Mam pocit, že se vracíme do doby před rokem 1989..
Myslím,že hodně lidí bude mít peníze ve stružoku a úřady se stejně nedoví kolik kdo má.
Dneska vám vlezou do účtu, zítra do matrace a pozítří budete nejdřív muset prodat i "zlaté zuby", aby vám laskavě přiznali podporu ve výši několika stokorun. Hlavně si na tyhle praktiky vzpomeňte příští rok u voleb.
V tom připadě chci aby jste zvěřejnili častky na kontech všech ustavním činitelů bez rozdilu i prezidenta.Když už fizlování tak se vším všudy.
A nejhorší jsou trpaslíci, ty potvory vlezou všude ...
Jelikož jsem za celý život od státu pendrek dostal, tak je mu pendrek do toho, kolik mám peněz. Nehledě na to, že ještě v 78 stále pracuji. Spíš by se měl stát zpovídat z toho, co dělá s penězi, které vybere na daních. Jinak pravicová politika jak malovaná 🙁
Ano pořádek musí být! Kontroly musí být! Nenaříkám si, nestěžuji si, jsem pracující prduch. Penzi mi sociálka posílá na účet, tak že je pod kontrolou. Ale mám otázku pro pana Juračku: Vaše účty se též budou kontroloavt jestli tam není nějaká levárna nebo na ně bude také platit imunita???
Aby pak mohl úspory lidem sebrat? O těchhle vládnoucích kreatur se nic jiného čekat ani nedá.
Nejlepším řešením je na účtu nic nenechávat. Nebo bude chodit ten dráb i po domácnostech a dívat se do trezorků či dětem do pokladniček?
To není nic jiného než začátek velkého fízlování. Když bude mít někdo doma prachy v matraci a navenek se bude tvářit, že nic nemá, jak to asi Jurečka odhalí? Nijak, ale fízlovat kohokoli v rámci zákona se vždy může hodit.