Bylo by dobré taky kontrolovat jestli náhodou nejí moc masa a jesti má vyprané ponožky.
A jak zkontroluje ty, kteří nemají účet a vše jim chodí poštou? To chytrák z traktoru nedomyslel.
no naše menšina stejně bere všechno v hotovosti a účty v bance ? Ty rozhodně nemají....
Člověk by si řekl co je komu do toho ,no jo žijem v demokracii takže hlásit udávat ,kam se hrabe socík
Z toho jak tu mnozí ječí je podezření na zneužívání dávek celkem nasnadě.
Zrušit všechny dávky a je po problému.
Vidíte to černobílé. Třeba já jsem po škole v době krize nemohla hned najít práci, myslela jsem, že mi stát něco přispěje když bydlím sama, ale nakonec úřady "zjistily", že mám na sebe napsaný dům a nedostala jsem nic. Nikoho už ale nezajímalo, že dům na mně napsali prarodiče, kteří v domě nadále bydlí a mají užívání do smrti a že tedy nemohu mít z domu žádný zisk, ledaže bych snad od nich vybírala nájem 🤦 kdyby mě někdo tehdy nezaložil, než jsem práci našla, tak nevím jak bych zvládla platit nájem atd.
Jurečka používá bolševické metody
Tak to já myslím, že je to ještě daleko horší.
a dozví se národ kolik má na bankovních účtech pan jurečka - čamková
Je to protiustavní Jurečko tečka
Toho zajímá nějaká Ústava
To mu banky poděkují, lidé si radši peníze vyberou a dají si je pod polštář a chtěla bych vidět jeho účet
To bude poprask, až se zjistí, že vyhladovělí Češi, kteří padají hladem mají nabukáno tolik miliard, což vůbec neodpovídá tomu, že žijí na dluh.
Prolomením bankovního tajemství to začíná!!!