1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Bylo by dobré taky kontrolovat jestli náhodou nejí moc masa a jesti má vyprané ponožky.

5
Před 5 měsíci

A jak zkontroluje ty, kteří nemají účet a vše jim chodí poštou? To chytrák z traktoru nedomyslel.

4
Před 5 měsíci
Ivana Denková

no naše menšina stejně bere všechno v hotovosti a účty v bance ? Ty rozhodně nemají....

4
Před 5 měsíci

Člověk by si řekl co je komu do toho ,no jo žijem v demokracii takže hlásit udávat ,kam se hrabe socík

17
Před 5 měsíci

Z toho jak tu mnozí ječí je podezření na zneužívání dávek celkem nasnadě.

Zrušit všechny dávky a je po problému.

9
Před 5 měsíci
Miloš Hořica

Vidíte to černobílé. Třeba já jsem po škole v době krize nemohla hned najít práci, myslela jsem, že mi stát něco přispěje když bydlím sama, ale nakonec úřady "zjistily", že mám na sebe napsaný dům a nedostala jsem nic. Nikoho už ale nezajímalo, že dům na mně napsali prarodiče, kteří v domě nadále bydlí a mají užívání do smrti a že tedy nemohu mít z domu žádný zisk, ledaže bych snad od nich vybírala nájem 🤦 kdyby mě někdo tehdy nezaložil, než jsem práci našla, tak nevím jak bych zvládla platit nájem atd.

6
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 5 měsíci

Jurečka používá bolševické metody

34
Před 5 měsíci
Marie Bahenska

Tak to já myslím, že je to ještě daleko horší.

14
Před 5 měsíci

a dozví se národ kolik má na bankovních účtech pan jurečka - čamková

21
Před 5 měsíci

Je to protiustavní Jurečko tečka

10
Před 5 měsíci
Pavel Sluka

Toho zajímá nějaká Ústava

3
Před 5 měsíci

To mu banky poděkují, lidé si radši peníze vyberou a dají si je pod polštář a chtěla bych vidět jeho účet

10

To bude poprask, až se zjistí, že vyhladovělí Češi, kteří padají hladem mají nabukáno tolik miliard, což vůbec neodpovídá tomu, že žijí na dluh.

1
Před 5 měsíci

Prolomením bankovního tajemství to začíná!!!

22
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt