Samozřejmě ganstery z Ano a populisty a to nemluvím o komouších vytáčí,že se pět demokratických stran dokáže domluvit. Je to jednoduché, mají koaliční potenciál a to je základ demokracie, škoda že to neví pan prezident jinak by se pětikoalicí chlubil.
obraťte se na ty Vaše populistické lháře z vlády, co splnili z předvolebních slibů. Papaláštví tam jen kvete-poslední případ Bek. Přečtěte si někde, jaký význam má to slovo populismus. O gangsterech by se dalouvit ve vladním sledu - Dozimetr a fůra úmrtí (včetně šéfa kampeličky), dopravní zakázky v Olomouckém kraji a 52 miliard,Liberec a stavby....jenom bych Vám připomněl (bohužel) že komouši mají větší podporu než lidovci s tím svým prochlastsným večírkem nebo Topka s papalášem Bekem...
"Líbí" se mi autorovo dělení na strany demokratické (pětikolka) a nedemokratické (všechny ostatní). Pěkná demagogie. 🙁
Holt klasický duševní nácek!
To ještě bude škod než tato neschopná vláda skončí s tím nic neuděláme, bohužel.
Muze autor nejak rozvinout, co je na narodoveckem postoji nezapadniho? Zapadni levicaci vidi za kazdym kdo netahne s nimi hned temne rejdy Moskvy, nebo rovnou samotneho Putina. Ted vidite ze celej liberalni zapad ma problem tu s Wildersem, tu s Meloniovou, tu s LePen, tu s AfD. To neni ale z duvodu, ze by tito byli tak schopni a volici tak hloupi. Naopak prumernej Evropan ma uz plny zuby liberalnich napadu.
Tak ze mili libtardi, delate vse proto, aby ti nenavideni narodovci vyhrali😀!
To jste si nějak spletl, do zadní části těla leze Putinovi levice. A populisté. A když se trochu zamyslíte, tak populisté jako je Orbán, Fico či Babiš používají levicovou rétoriku.
Za ty jejich průšvihy už měli být dávno pryč .
A můžete být konkrétní jaké. Já jen vím, že se zatím nepodařilo deagrofertizovat stát a omezit nabotnalý sociální stát.
Pravděpodobně nikdo, bohužel... protože., aby současná vrchnost vyhrála parlamentní volby, tak se spojí třeba s ďáblem i kdyby se pak v tom parlamentu měli navzájem fackovat...
A proto vyhlásili nejvyšší stupeň pohotovosti schválením korespondenční volby, která odporuje momentálnímu znění Ústavy ve smyslu tajné volby. Takto se dá vyhrát, na co si jen vzpomenou. Inu, když jim to dovolíme a jediná revolta je z klávesnic počítačů, tak se nesmíme divit. Takovouto vládu pak si opravdu zasloužíme
Nikdo tuto vládu nepoloží. Koryta budou vždy mít přednost před sebevětším průšvihem a podrazem. Koryta VŽDYCKY na prvním místě a nikdy jinak. Tak se domluvili a tak to i bude. A kecy okolo jsou a budou stále jen kecy, už nám to předvevli vícekrát.
Korytáři pětikoalice spojte se.
Strašení Babišem pro jakýsi obecný populismus je jen projevem stranické zpřízněnosti k Pětikoalici autora tohoto příspěvku. Babiš byl ve vládách 2013 / 21 a nic extrémního či populicistického v porovní se současným premiérem či všemi bývalými jsem nezaznamenal. Obyčejná 100x opakovaná nálepka. Osobně si pod zneužívaným termínem " populisty" spíše představuji Fialu. Populicisticky slibuje nesplnitelné při jeho neakceschopností, snad nejvíce používá vědomých lží( bohužel nevšímaných), nehorázného chlubilství, neodpovídající reálu. Bohužel to nijak neoslovuje podivné informátory veřejností, jak je oslovuje jeden nejhlavnější z 28 bodů českého žurnalistického kodexu.
Kecy v kleci. Není důležité, jestli ze současné vlády odejdou Piráti, i tak bude mít v parlamentu většinu. Podstatné je, že ANO sice možná vyhraje volby, ale současná koalice (možná bez Pirátů) bude pokračovat ve vládě další volební období. Naštěstí.
ale "na štěstí", vy v té vládě, pane Záleský, nebudete.
Nikdy není nic dokonalé. A v této sebrance jde jen o koryta. Já jsem předpovídal do konce roku a padne.
Kež by jste měl pravdu.