1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 12 měsíci

ODS nevyloučením Novotného ukázala svou pravou tvář. Zastává se darebáků, a veškeré její výroky o vyloučení jsou snůškou dalších lží a nedodržení slibů samotným premiérem. Z premiéra se stal profesionální lhář, který v sobě nemá ani trochu soudnosti. A kam zalezla paní Němcová, která napadala mnoho politiků za mnohem menší přestupky a nyní mlčí. Snad si konečně lidé uvědomí, jak prolhaná je ODS a ve volbách to dají jasně najevo.

38
Před 12 měsíci

Mlčet by jsi měl ty , ty nevychovaný spratku. Škoda dne kdy si tvůj táta udělal s mamkou dobře

55
Před 12 měsíci
Vít Vavrečka

Místo tebe měl táta udělat metr dřeva a měli se v zimě čím ohřát. Řeč je o tom spratkovi z Novotném.

30
Před 12 měsíci

Že toto individuum Fiala a spol. podrželi ,mně osobně nepřekvapilo , na to se dalo vsadit. Tato strana jiné než Novotné ve svém portofoliu nemá . Blbej,ale náš, hulvát,ale náš ,co s tím ODSko uděláš? Čekal jsem, že mu alespoň zakáží mluvit a vystupovat na veřejnosti,aby nedělal straně ostudu. Jak je vidět z praxe pro ODS žádná ostuda není dost velká .Možná,že Novotný oplývá informacemi ,které by mohly dost vadit,

54
Před 12 měsíci

Je po volbách do Evropského parlamentu a ODS se zachovalo jako král v pohádce - "odvolávám co jsem slíbil ". A stejně se zachovali před volbami do sněmovny a po volbách - nebudeme dělat to a ono a po volbách taky odvolali co slíbili. Já už ani nevěřím tomu že to je vůbec ODS.

81
Před 12 měsíci

Tak on bude vyřvávat a urážet a radí jiným aby mlčeli!! Něco takového jak je pan Novotný se asi ještě nenarodilo. Doufám, že stejně agresivně se chová ke svému otci který byl 100% s komunisty jedna ruka jinak by nevystupoval skoro v každém televizním pořadu-víme jak to chodilo!!!

29
Před 12 měsíci

Jaký pán, takový krám. ODS v čele s vůdcem Fialou a spol. zvolila svojí vizitku v podobě ignoranta slušného chování vůči národu - z Řeporyj. Tím , že se ODS odmítá zbavit tohoto nelida, hlasí se s k jeho mentalitě a souhlasí s jeho výpady proti lidem. Aspoň je jasné - co je a není pro ODS a Fialu normou a jaký má pohled na chování k národu. Hrůza..🧐

25
Před 12 měsíci

Pane Novotný jste p*a*e a ho*a*o. Živíte se vrtáním se v lidském neštěstí. Záměrně štvete své oběti na okraj sebevraždy, někdy i za něj. Urážíte, vyhrožujete, zneužíváte média, i když jste politik. Vyzýváte jako politik vládní strany k vraždám žen a dětí. Veřejně označíte těžce nemocnou mladou ženu za prakticky mrtvou. Z hlediska ODS jde o drobnost, řešíme teď podstatnější věci. Třeba, jestli Filip Turek má blbý fusekle, fóry a názory. Vše, co jste o ODS potřebovali vědět a

24
Před 12 měsíci

Nekultivované individium, které do politiky nepatří. O to víc je zarážející, že nevadí panu premiérovi, který měl před volbami do parlamentu plnou pusu kritiky o nekultivovanosti projevů jiných.

35
Před 12 měsíci
Vlad.kolosova@seznam.cz

Je o nich známo, že se k nim slétají stejné charakterové typy. Před volbami se najednou odněkud vyrojí a začnou vyřvávat, urážet, házet vajíčka. Je to jejich programové myšlení. Opakovat lež, až je z toho pravda! Nesnáším takové neférové lidi. Navrch huj, dole fuj.

11
Před 12 měsíci

Jak může takový HNUS vůbec existovat !

100
Před 12 měsíci

Již jsem to psal, hulvát zůstane hulvátem, strana odpustila a jede se dál ve stejných kolejích. Ale pane Novotný, nezapomínejte ,že Boží mlýny melou a komu se to nevrátí hned v v menším smyslu potrestání, tak pak je to konečná.👎 Tak směle do toho 👍

39
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt