Jednotka trapnosti se jmenuje Hašan
Dyť je nemocnej🙉😁
Dobrý den. Já bych si dovolil s p. Haškem nesouhlasit. Dle mého názoru, hráči hrající v Rusku nejsou pro Putinův režim přínos, ale naopak. Vždyť své peníze neutratí v místě, kde hrají, neboť tam, alespoň podle vyjádření zde píšících, nemají ani co do úst. Své peníze neukládají ani v Rusku, neboť je tam tak nehorázná inflace, že, tedy hlavně kvůli sankcím, atd. A tak vlastně přiživují šedou ekonomiku, a jsou vlastně takovými trojskými koni na Rudém náměstí. Pokud toto nevidí rádobypolitik, nemá v politice co pohledávat. Hlásných troubů, a lepších, má pětivrak už několik přehršlí. Přeji krásně dny.
Lépe by to napsat nešlo.A že Petrů nechápe? Asi bude pomalejší v úsudku.
Caligula jmenoval senátorem svého koně.
Pekarová by ráda viděla jako senátora Haška.
Paradoxně z těch čtyřech uvedených na tom byl s inteligencí bezpochyby nejlépe ten kůň jménem Incitatus. 🙂
TOP09 "potřebuje" takové jedince jako je Gašek, Langšádlová, Adamová-Pekarová, Jakob, Kolář jr., Válek, Czernin, Niedermayer, Pospíšil...
Takové panoptikum politického Silicon Valley se jen tak nevidí... 🤣🤣🤣👍
Hašku,mluviti stříbro,mlčeti zlato.Pokud by Hašek mlčel, mohli bychom se jen domnívat, že není chytrý .Když ale promluví, zbaví nás rázem veškerých pochybností.
Hašku, blíží se zápas NHL u nás v Česku a budou tam hrát i rusáci,to se teprve zblazniš.A doufám že na protest proti Rusům v NHL už tam nikdy nepojedeš na výlet a na MS se taky neukážeš.
ten se už pomátl nadobro.......ale prachy mu nesmrděly..
A nesmrdí
Jako branář byl dobrý,ale do čeho zavrta dnes to opravdu moc smrdí.Už to máme velmi kritické v politice,a ještě tam volit Haška,pouze za šaška.NEVOLIT!
nechtěl by třeba vrátit ty miliony které si vydělal v Rusku a dát na Ukrajinu?Když má takové morální zásady?ten pán mi připadá jako totální psychopat
Už je nemá. Ekonom.
Vdycky jsem si myslel, ze kazdy dobry sportovec je v prve rade sebekriticky ... nicmene, jelikoz zapad svou bezradnosti politizuje uz i sport s umenim a kulturou ... no tak se pak divte chytaci puku.