Po pravdě řečeno to Židé již trochu přehánějí. Bombardovat cizí stát Syrii je neuvěřitelné.
A co dělalo sedm nebo kolik nejvyšších představitelů íránské armády v Sýrii?Není to příprava na zničení Izraele tak jak to Írán neustále prohlašuje?Jako prevence to je velmi účinné.Já bych to nechal na Izraeli.Izraelci a jejich tajná služba Mosad sami nejlépe vědí,co dělat,aby v tomto velmi nepřátelském prostředí přežili.
Netanjahua by měl řešit tribunál v Haagu. To už je za hranou co si dovoluje. Nejdřív genocida v Gaze a teď útočí na konzulát v zemi co nemá s tou situací nic společného. Mezinárodní zatykač a do ústavu s ním.
Ale Írán dodává zbraně teroristům z hamásu vám nevadí díky nim napadli Izrael
Je potreba ten muslimskej plebs konecne srovnat do patricnych mezi...je potreba je srovnat kdekoli na celem svete...moc vystrkuji sve ruzky a vyhruzky jsou na dennim ppoadku...je potreba je tvrde strestat a to by mel svet udelat bez premysleni...cim drive tim lepe...stale se jich nekdo jen boji...vsude ve svete se chovaji nasipnicky teroristicky a nadrazene...je to spina sveta a je potreba se sni vyrovnat jako s virem
Oni říkají totéž jen tam dají křesťanský plebs....Tedy ti co nemají rozum jen emoce.
De facto se to všude sype a hroutí pomálu ale jistě po celém světě. Důvodem jsou přeplněné globální trhy a s tím spojené problémy. Druhým problémem je ztráta posledního volného trhu v Rusku a tam nás už Putin nepustí. My v EU nechápeme že o tom jak se zmocnit pro dnešní turbo-kapitalismus Ruska se diskutovalo v Davosu už v 80-tych letech m.s., v dobách světové krize ještě před revolucí ve východním bloku.Jednanich v Davosu jsem se po 12 let zúčastňoval. Je mi velice líto že to zde skoro nikdo nechápe. Tam se už vědělo kam trhy po 30-ti letech budou směřovat - tedy do kopru, což se také stalo
Hlavně se to hroutí USA. Bude velice složité vysvětlovat světu
případné zapojení do konfliktu. Již dříve jsem v jakési diskuzi
psal, že konflikt na Ukrajině a veliká podpora ze strany USA a NATO,
bude komplikovat každý následný zásah kdekoliv na světě a účast
armády USA.
No to by byl mazec. Určitě by to bylo horší než šestidenní válka muslimove od té doby ušli dlouhou cestu co se týká moderních zbraní.
Ale, co se týká mozku, jsou stále na svém.
Kéž by. Je to potřeba jako sůl aby byl chvíli klid. A nejlépe muslimům nadělil tak aby se z toho nespamatovali od Sýrie až po Írán. Aspoň Amerika bude mít kde udat zbraně a roztočí se ekonomika a v usa bude opět lépe. Je to nevyhnutelné. A přece nikdo nechce aby se válčilo u nás.
Spí to vypadá, že Izrael vyprovokuje válku s Iránem. Dost pro to svědčí nákup velkého počtu F15. Velký dolet, velká nosnost, vysoká rychlost. Ideální pro útok na Irán.
🙂 Hádám, že ten útok na okolní stát bude zase sebeobrana 🙂
To co předvádí židi v Palestině je genocida. 33000 zavražděných civilistů je zločin.
Civilistů ? Tam je každej terorista , nebo jejich příznivec .
Židi potřebují dostat lekci ze slušného chování. Už je na čase. Bombardovat cizí konzulát je za hranou.
Izrael naštěstí dělá práci za nás protože Evropa je neschopná a nechá se islamizovat menšinou