Lidi , věřte ,že pravda je uplně někde jinde. Ti co s námi hýbou na šachovnici jsou dávno domluveni a znají pravdu jak to dopadne.
Přesně má slova ta valka je od samého začátku podivná
Asi není dobré spoléhat jen na dary, ale je dobre e spoléhat i na své sily, poněvadž kdyby to tak bylo válka už je dávno ukončena.
Ropucha muže tak spoléhat na svuj rybník 😁.
Souhlasím s Váma 👍
Patri vam to kdyby nelhali jak postupujou porad. Pred dvema mesici se porad psalo jak vsude postupujou. Radeji at si vezme zbran at jde taky bojovat a bude hrdina.
Amerika se na Evropu vy..re. Kdy to naši politici pochopí a začnou se starat o obranu demokracie.
Mám s toho celého divný pocit že to na tom světě nedopadne dobře a to co se děje je jen začátek, tohle ustupování zlu nemůže dopadnout dobře je mi z toho smutno i některé ty komentáře mě také dost překvapují jak rychle všichni zapomínají.
Tady máš ty svoje spojence a kamarády.Zradí vždy..všude a kohokoliv
Jen tak dál
Nechápu, proč se Biden brání omezení migrace... situace na mexické hranici je neúnosná a musí se to řešit. Timto postojem jen posiluje trumpovce, což je velmi špatné.
Komika nečeká nic dobrého. Nemám pochybnosti o tom kam ho Ukrajinci pošlou jestli včas nezdrhne.
No třeba ho USA teď takto donutí jednat s Rusakama.Ukrajina tzv.válku továren prohrává.
Par lidi furt nechape,ze ekonomicky Rusko nepolozi a 3.svetovou si nikdo nezacne.
Tvrdá rána je to jedině pro samotné Američani, teď se ukazuje jak je jejich demokracie ovlivněna nadnárodní lobby. Peníze vládnou americe a teprve pak svoboda a demokracie 🤠