1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Lidi , věřte ,že pravda je uplně někde jinde. Ti co s námi hýbou na šachovnici jsou dávno domluveni a znají pravdu jak to dopadne.

22
Před 1 rokem
Pepa Staněk

Přesně má slova ta valka je od samého začátku podivná

Před 1 rokem

Asi není dobré spoléhat jen na dary, ale je dobre e spoléhat i na své sily, poněvadž kdyby to tak bylo válka už je dávno ukončena.

21
Před 1 rokem
Ivana Pečená

Ropucha muže tak spoléhat na svuj rybník 😁.

Souhlasím s Váma 👍

4
Před 1 rokem

Patri vam to kdyby nelhali jak postupujou porad. Pred dvema mesici se porad psalo jak vsude postupujou. Radeji at si vezme zbran at jde taky bojovat a bude hrdina.

5
Před 1 rokem

Amerika se na Evropu vy..re. Kdy to naši politici pochopí a začnou se starat o obranu demokracie.

32
Před 1 rokem

Mám s toho celého divný pocit že to na tom světě nedopadne dobře a to co se děje je jen začátek, tohle ustupování zlu nemůže dopadnout dobře je mi z toho smutno i některé ty komentáře mě také dost překvapují jak rychle všichni zapomínají.

3
Před 1 rokem

Tady máš ty svoje spojence a kamarády.Zradí vždy..všude a kohokoliv

61
Před 1 rokem
Jan Boháč

Jen tak dál

22
Před 1 rokem

Nechápu, proč se Biden brání omezení migrace... situace na mexické hranici je neúnosná a musí se to řešit. Timto postojem jen posiluje trumpovce, což je velmi špatné.

4
Před 1 rokem

Komika nečeká nic dobrého. Nemám pochybnosti o tom kam ho Ukrajinci pošlou jestli včas nezdrhne.

13
Před 1 rokem

No třeba ho USA teď takto donutí jednat s Rusakama.Ukrajina tzv.válku továren prohrává.

27
Před 1 rokem
Petr Falta

Par lidi furt nechape,ze ekonomicky Rusko nepolozi a 3.svetovou si nikdo nezacne.

6
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Tvrdá rána je to jedině pro samotné Američani, teď se ukazuje jak je jejich demokracie ovlivněna nadnárodní lobby. Peníze vládnou americe a teprve pak svoboda a demokracie 🤠

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt