Někdy se člověk dozví věci,které jsou zkomolené,nebo přímo vymyšlené pisálky,kteří se považují za znalce.Nic to nemění na tom,že Metallica byla ve svých začátcích nepřekonatelná.Ze se z ní postupem času stal kolos a továrna na peníze,to je bohužel asi úděl velkych.Miluju jejich první tři alba,ale od doby černého už mi to moc nevoní.Neni třeba zoufat,na světě jsou stovky kapel lepších než současná Metallica.Musi se ale hledat a surfovat po médiích a poznáte tolik kvalitní metalové muziky,že se Vám z toho protočí mozkové závity.Lenoch se spokojí s tím čím ho krmi masmédia a zamrzne na místě.Ten kdo ale nelení a věnuje tomu čas,tak je odměněn skvělou muzikou.Hail Metal
A co je napřilklad lepší než Metallica chytráku. Metallica je nejlepší skupina na světě žádná jiná se tak neproslavila tak co tady meleš za kraviny
To je asi takový jako kdyby lidi nadávali Messimu s Ronaldem ze vydělávají miliardy a ze se moc všude predhazuji. To je hold úděl tech úplně nejlepších. A to ze mají alba která se mi tolik nelíbila je jasný ,ale to je tím že každé album dělali jiné je to logické..Ale to nemění nic na tom ze svata trojice (Metallica, Iron Maiden, Ac Dc )Nejde proste překonat. A jak někdo tady píše ze producent vytvořil Metallicu, je k pousmani. Tu vytvořili skvělý muzikanti v čele pro mě neprekonatelnyn Hetfieldem.To tak proste .😉
Sólo z Unforgiven nebylo určitě nahráno na první tejk. Naopak ho Kirk nahrával více dní a byl to docela porod. Bob rock si u toho zacpával uši, jak to bylo chvílemi falešný:DDD. Nakonec to ale dopadlo skvěle ....
Černou desku produkoval Bob Rock, ne Rick Rubin (ten produkoval Death Magnetic) a vlasy si chlapci ostříhali až při albu Load.
Ano, máte naprostou pravdu, omlouvám se za chybu. U Black Alba jsem měl zafixováno, že jej produkoval RR (právě krátce poté, co dělal Slayer a mimo jiné i díky tomu je Kerry King na debutu Beastie Boys), ale zcela zjevně je to přesně jak píšete. Byl to Bob Rock. Díky za opravu. PK