Muži si za to mohou sami....no to je klasika dnešního neofeminismu toto. Představte si, že by někdo napsal Ženy si za to mohou sami......skončil by skoro ve vězení.....a ve finále si za to mohou sami, že už dávno kolektivně tomuto proudu nezavřeli ústa.
Ženy podobně jako samice většiny savců pouze přitahuje top 20% samců. Muži nekomunikují a boji se v manželství cokoliv říct...protože spadají do těch dolních 80% a ženy si je vzaly ve svých 30+ letech, když jim pomalu došlo, že ti muži co by ony chtěli do nich budou maximálně tak ejakulovat. Po 10 ti letech tohoto potom v tomto stavu tedy milostivě přijde za normálním chlapem, že si ho teda milostivě vezme když bude domu nosit výplatu. Žádné kurzy tohoto typu tohle nezmění.
Mám lepší vzor - Michal Děd, alias Lovec, autor Lovcova deníku.
Jeho pohled na rozdíly mezi mužem a ženou a z toho plynoucí správná strategie muže mi dává daleko větší smysl, než tento Restart muže. I když ne se vším, co Děd říká, souhlasím.
Už jen to, že na Restart posílají ženy své muže svědčí o poplatnosti tohoto kurzu dnešní době.
Výrok, že svět je světem mužů a ženy to v něm mají těžké, je naprosto mimo a patří do rétoriky militantních feministek. Kromě toho, že dnes je to přesně naopak, nějak nechápu, jak něco takového může říct chlap. Vlastně ne, napadají mě 2 důvody - vymytý mozek nebo třetí kolona. Vyberte se sami.