1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ubližovat dětem, dokonce šestiměsíčním miminkům - a promyšleně, no to je přece strašná zrůdnost, zasluhují si nejtvrdší kriminál. Z takových týraných bytostí se pak musí stát zákonitě psychopati nejtvrdšího ražení. No, tak to mi mozek nebere. Dovedete si představit 144 000covou armádu těchto naprostých psychopatů, jak bude chtít "zachraňovat svět"? Jak se rozlezou po celém světě a budou páchat neskutečné zlo na lidech? To nejsou lidé, ale lidská monstra - nemají právo na existenci. Naše civilizace by udělala nejlépe, kdyby je velice rychle eliminovala. Nad tím totiž rozum normálního člověka zůstává stát. Já bych je za toto samou láskou hladil a hladil a hladil.........ve jménu civilizace a pokroku. Takhle v šoku jsem ještě nikdy nebyl. To mi můžete všichni věřit. Snad se nenajde tentokrát nějaký cenzor a nesmaže mi tento můj příspěvek, protože pak bych musel věřit, že je stejný psychopat jako oni.

1
Před 1 rokem

To je strašné. Za prvé, bít kojence je šílenost, která na nich zanechá strašné stopy.

Za druhé, v biblické knize Zjevení (kap. 7) je zmínka o 144 000 "ze všech kmenů Izraele" - čili tato skupina budou Židé, nemohou se do ní dostat Nežidé, a rozhodně ne žádným bitím. Prostě ta sekta je úplně mimo, a to mimo zdravý rozum, lidský soucit i mimo Bibli a Boha.

2
Před 1 rokem

No tak to dobře dopadlo. Dostali se do České republiky. Taky je nebude nikdo hledat, otravovat a možná jim dá Fiala ještě dávky a dotace z grantů EU. Policie po nich pátrala a nic nezjistitli. Reportérka zjistila 100x více než Policie. Vítejete v ČR.

1
Před 1 rokem

To budou dobrý zmetci.

2
Před 1 rokem

K neuvěření..

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt