1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

zaplatpambu za tuhle jehlu v kupce soucasne "slamy". Sama mohu pozorovat presne totez co pisete, kdyz dostanu deti do lyzarske skupinky. Ty realne vedene, jimz rodice rozumne zprostredkovavaji beh a zakonitosti zivota, jsou casto i v novem kolektivu brzy spokojene a uceni berou jako moznost poznat/osvojit/upevnit si neco noveho. Ti "bůžkove" casto nekomunikuji, nespolupracuji, nejsou schopni se zapojit a najit neco pekneho v tom prostredi, kam je rodic strcil ve vire, ze my je to naucime, co oni pred a v zapeti po lekci zase zmasti treba tim, ze hned milacka prezouvaji/vypinaji z vazani, nosi mu lyzicky (ackoliv ostatni to zvladaji radostne sami).. proste maminkovsky servis, kdy drobecek jen natahne ruku nebo nohu a maminka/tatinek priskoci a poslouzi. Muzou mi dnesni rodice tohoto typu povidat co chteji, ale ze je toto pro dite dobra cesta do zivota, to mi nenamluvi. Jednou ten sok prijde, jednou budou mit okolo lidi, kteri skakat na piskani nebudou a co vic, kteri budou naopak neco vyzadovat. Tak neni lepsi postupne se i na tuto situaci pripravit?

Před 1 rokem

Ahoj, je to přínosný článek. Jako děda 9leteho vnuka se budu doporučením řídit. Děkuji.

3
Před 1 rokem

V zásadě souhlasím.

2
Před 1 rokem

Článek mi pomohl

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt