1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nechci být sprostý, ale kdo tohle psal, je pěkný tydýt. Zase zbytečná střelba do vlastních řad. Češi nejsou jiní jako jiné národy, to jen někteří jedinci musí neustálým pomlouváním sami sebe, ze sebe dělat žumpu. Autorko styďte se.

42
Před 1 rokem
Petr Hubáček

To je nepochopitelná hloupost autorky.

17
Před 1 rokem

Není mi jasné, proč se autorka tak nevhodně vyjadřuje o Češích. Stačí se setkat v jednom hotelu s Brity či Němci. Britové od rána opilí s jejich litrovými termohrnky plnými piva. Neurvalí a uřvaní Němci - páni světa. Rusáci, kteří si nanosí obrovskou spoustu jídla, kterou rozvrtají, když vstanou od stolu, zůstane po nich jen svinčík. Já osobně zažila chování Čechů po všech stránkách jako slušné a distingované. Asi jsem z jiného světa než autorka. Její pomlouvačný způsob je urážlivý a nerozumím mu. Doba paštikářů a řízkařů je dávnou minulostí.

26
Před 1 rokem

Pitomý hloupý článek, nějak nechápu smysl zde sdělených informací. Co je komu do toho, kolik plavek vystřídám na své dovolené ? Co je komu do toho, když si senior diabetik vezme ponožky do sandálů? Upřimně nechápu, proč právě tohle tolik všechny dráždí, stačí se podívat na záběry ze zahraničních módních přehlídek, kde modelky v bizardních kreacích propagují ponožky plus sandálky na vysokém podpatku, to je ovšem něco jiného, že? Nestačím se divit, proč má někdo potřebu kopat do Čechů...

19
Před 1 rokem

Autorka je asi z minulého století, nejenom Česi, ale i ostatní "národy" se takto prezentují. Nechápu potřebu neustále upozorňovat na nešvary nejenom Čechů, co takhle něco pochválit, ale to se dnes nenosí.

18
Před 1 rokem

..a zase nějaká novinářská nula, co napíše kdejaký nesmysl , protože prostě musí nějaký článek vytlačit. Editor který tohle nechá vydat je taky velký zoufalec.

11
Před 1 rokem
Hana Borkova

Našla jste se? Já mohu minimálně polovinu popsaného potvrdit...

5
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Naprosto souhlasim dále nepouzivani sprchy před bazénem/ani po/. Spocení ihned dovnitř koupání ve spoceném třicku. V moři kdekoliv..vykaly do moře Česká specialita o nahých duchodkynich rozvalenych po chorvatských plážích nemluve/mimo nud.plazi/viz ať se děti koukají co je čeká a na vzory rakovine prsů. Napsáno jen na okraj je to o moc horsi

1
Před 1 rokem

No, nevím, ale na dovolené jsem byla špatná spíš z Němců. Dámy dvoudílné plavky, přes které jim visí bříško tak, že jim není ani vidět pupík a celkem hodně lidí naprosto ohavná tetování.

3
Před 1 rokem

Autorka zjevně nemá nic jiného na práci🙈.

Ti Češi jí nějak leží v žaludku...soudí dle sebe?

Neznám blbější národ co by se s radostí takhle hanobil v médiích👎!

8
Před 1 rokem

Prosím, kolik plavek musím mít s sebou, abych nebyla za burana a ani za slečnu, která si přijela za hranice užít?

15
Před 1 rokem
Silvie Krišková

Tento bod mě též zaujal. Ani jsem netušil, že to tak důležité. Mám jedny plavky už 3 sezónu a procestovaly 5 zemi včetně exotiky a nikde mě z moře nevykázali 😀

10
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

A co RUSACI nebo NĚMCI ty poznám na dálku taky a nikoho to nezajímá .

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt