Jsou případy lidí, kterým třetí zuby narostly. Nicméně občas né v puse.
Je otázkou, zda je toto lepší cesta.
Mámeli totiž něco co mužem navždy ztratit a ztráta je pro nás velmi cenná, tak se o to staráme.
Mimochodem Švýcaři mají chrup obecně zdravější než u nás. A jeden z důvodů je, že zubní péče ve Švýcarsku, je pekelně drahá. To se pak vštěpuje do hlavy od miminka a poté je jejich péče o zuby radost na pohled.
Někdy se staráte dobře a stejně genetika. Můj táta si naštěstí může dovolit implantáty, ale už jich má 6 přes to, že se o zuby stará dobře. Tak si říkám, co čeká mne, zatím všechny 😄, ale su ještě mladá. 😄 Proto nikoho neodsuzuju, nikdy nevíte, co je za tím, že někdo kompletní chrup nemá.
Přesně tak jsem to kdysi z legrace říkal. Zubari by jezdili trabantem. 😀😀😀😀
No, oni by ty nové technologie implantovali zase zubaři. A levný by to nebylo...Byl by to pro ně super busines pro bohaté.
Ps není na světě alespoň jeden člověk kterému vyrostl aspoň jeden třetí zub??? Pak by bylo zajímavé přečíst jejich DNA a najít gen mládnutí který může být pro všechny buňky stejný a tak jej využít pro mládnutí???
Je jich víc. A dost se o tom psalo..tedy jako že narostl třetí zub.
Můžou narůst třetí zuby i po paradontóze??? Případně jak vyléčit paradontózu??? Souvisí to s třetími zuby???
Super
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Nezmění se vůbec nic 😁 , v praxi to bude tak že vysoká cena bude tvořena platem zubaře, látkou a samotným úkonem + plat sestry 😁 takže ve finále bych se nedivil kdyby cena byla vyšší že u implantátů .