1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Jsou případy lidí, kterým třetí zuby narostly. Nicméně občas né v puse.

Je otázkou, zda je toto lepší cesta.

Mámeli totiž něco co mužem navždy ztratit a ztráta je pro nás velmi cenná, tak se o to staráme.

Mimochodem Švýcaři mají chrup obecně zdravější než u nás. A jeden z důvodů je, že zubní péče ve Švýcarsku, je pekelně drahá. To se pak vštěpuje do hlavy od miminka a poté je jejich péče o zuby radost na pohled.

4
Před 6 měsíci
Robert Sál

Někdy se staráte dobře a stejně genetika. Můj táta si naštěstí může dovolit implantáty, ale už jich má 6 přes to, že se o zuby stará dobře. Tak si říkám, co čeká mne, zatím všechny 😄, ale su ještě mladá. 😄 Proto nikoho neodsuzuju, nikdy nevíte, co je za tím, že někdo kompletní chrup nemá.

16
Před 6 měsíci

Přesně tak jsem to kdysi z legrace říkal. Zubari by jezdili trabantem. 😀😀😀😀

5
Před 6 měsíci
Petr Thomas

No, oni by ty nové technologie implantovali zase zubaři. A levný by to nebylo...Byl by to pro ně super busines pro bohaté.

3
Před 6 měsíciUpraveno

Ps není na světě alespoň jeden člověk kterému vyrostl aspoň jeden třetí zub??? Pak by bylo zajímavé přečíst jejich DNA a najít gen mládnutí který může být pro všechny buňky stejný a tak jej využít pro mládnutí???

3
Před 6 měsíci
Vlasťa Kunovjánek

Je jich víc. A dost se o tom psalo..tedy jako že narostl třetí zub.

1
Před 6 měsíci

Můžou narůst třetí zuby i po paradontóze??? Případně jak vyléčit paradontózu??? Souvisí to s třetími zuby???

Před 6 měsíci

Super

6
Před 6 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 6 měsíci
Antonín Kopčil

Nezmění se vůbec nic 😁 , v praxi to bude tak že vysoká cena bude tvořena platem zubaře, látkou a samotným úkonem + plat sestry 😁 takže ve finále bych se nedivil kdyby cena byla vyšší že u implantátů .

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt