1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Ze zkušenosti vím, že ponožky v sandálech v Evropě nejvíce nosí Němci a Britové. Ale nic proti tomu nemám, navíc, když jsem byl v USA, tak ponožky v sandálech jsem viděl velmi často. Jako diabetik nemohu chodit naboso a pořád vzdušnější je ponožka v sandálu, než uzavřená obuv. Tedy nelze někoho odsuzovat, když neznám jeho důvod. Slečna z článku si hraje na světačku a ví prd.

1
Před 1 rokem

Myslím že je to pěkná snůška nesmyslů. Jednoduše, když si někdo vezme ponožky do sandálů, neznamená to, že to nosí všichni čeští turisté. A ostatní výtky to stejný. Pro autora je prostě nejjednoduší hodit všechny do jednoho pytle.

Ikdyž popravdě, nevím jak to chodí na takových zájezdech, nevyhledávám je. Jezdím solo.

6
Před 11 měsíci
Ivan Bielik

.A když ty ponožky v sandálech má,určitě třeba né z plezíru.Manžel má nemocné nohy a naboso být nemůže.

3
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Do ciziny s cestovkou nejezdím, ale mám zkušenosti, jak bezpečně poznat Čechy na zahraničních cyklostezkách: 1. Mají věci v batohu na zádech, zatímco jiné národy si je vezou v brašničce na nosiči. 2. Po hladkém asfaltu v rovině jezdí zásadně na horských kolech. 3. Jezdí v cyklistických dresech s různými nápisy a reklamami. (Dresy používají ještě Italové a Francouzi, ale ti nejezdí na horských kolech). 4. Zásadně nemají zvonek. Když potřebují uvolnit cestu, tak něco halekají (nebo bezohledně objíždějí ostatní na těsno).

3
Před 1 rokem

Myslím, že i my bez problémů poznáme cizince podle určitých projevů a nemluvím o jazyku. Zase jedno zbytečné shazování Čechů.

6
Před 1 rokem

Nechci to shazovat, ale myslím, že si slečna pustila film a napsala recenzi. Evidentně se strašně stydí za to, že je z Čech. Poukázala bych na ostatní národy, které bezpečně poznáte, uřvaní Němci, kteří jsou absolutně za všech okolností arogantní. Italové, vykřikující slizouni, Rusové, kteří se chovají, že jim musí všichni padnout k nohám, Arabové, páchnoucí a nevyzpytatelní... MY, jsme na tom ještě dobře.

5
Před 1 rokem

Do ciziny s cestovkou nejezdím, ale mám zkušenosti, jak bezpečně poznat Čechy na zahraničních cyklostezkách: 1. Mají věci v batohu na zádech, zatímco jiné národy si je vezou v brašničce na nosiči. 2. Po hladkém asfaltu v rovině jezdí zásadně na horských kolech. 3. Jezdí v cyklistických dresech s různými nápisy a reklamami. (Dresy používají ještě Italové a Francouzi, ale ti nejezdí na horských kolech). 4. Zásadně nemají zvonek. Když potřebují uvolnit cestu, tak něco halekají (nebo bezohledně objíždějí ostatní na těsno).

2
Před 8 měsíci

Za článek by se měla autorka omluvit. Hlavně v Egyptě je pobyt mimo rezort docela fuj a výměna pokoje často nutností. Egypt jsem zažila jednou - a už ani zadarmo.

1
Před 1 rokem

Ještě jsem někde četla, že Češi se také poznají podle toho, že se vždycky u moře snaží doplavat doprostřed... 😉

2
Před 11 měsíci

Ideální by bylo, kdyby na Světě lidi mluvili jedním jazykem a ostatní zanikly.

Před 11 měsíci

Zase stokrát opsaný blábol, opět se blíží čas dovolených, tak to bude několikrát k přečtení

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt