Ze zkušenosti vím, že ponožky v sandálech v Evropě nejvíce nosí Němci a Britové. Ale nic proti tomu nemám, navíc, když jsem byl v USA, tak ponožky v sandálech jsem viděl velmi často. Jako diabetik nemohu chodit naboso a pořád vzdušnější je ponožka v sandálu, než uzavřená obuv. Tedy nelze někoho odsuzovat, když neznám jeho důvod. Slečna z článku si hraje na světačku a ví prd.
Myslím že je to pěkná snůška nesmyslů. Jednoduše, když si někdo vezme ponožky do sandálů, neznamená to, že to nosí všichni čeští turisté. A ostatní výtky to stejný. Pro autora je prostě nejjednoduší hodit všechny do jednoho pytle.
Ikdyž popravdě, nevím jak to chodí na takových zájezdech, nevyhledávám je. Jezdím solo.
.A když ty ponožky v sandálech má,určitě třeba né z plezíru.Manžel má nemocné nohy a naboso být nemůže.
Do ciziny s cestovkou nejezdím, ale mám zkušenosti, jak bezpečně poznat Čechy na zahraničních cyklostezkách: 1. Mají věci v batohu na zádech, zatímco jiné národy si je vezou v brašničce na nosiči. 2. Po hladkém asfaltu v rovině jezdí zásadně na horských kolech. 3. Jezdí v cyklistických dresech s různými nápisy a reklamami. (Dresy používají ještě Italové a Francouzi, ale ti nejezdí na horských kolech). 4. Zásadně nemají zvonek. Když potřebují uvolnit cestu, tak něco halekají (nebo bezohledně objíždějí ostatní na těsno).
Myslím, že i my bez problémů poznáme cizince podle určitých projevů a nemluvím o jazyku. Zase jedno zbytečné shazování Čechů.
Nechci to shazovat, ale myslím, že si slečna pustila film a napsala recenzi. Evidentně se strašně stydí za to, že je z Čech. Poukázala bych na ostatní národy, které bezpečně poznáte, uřvaní Němci, kteří jsou absolutně za všech okolností arogantní. Italové, vykřikující slizouni, Rusové, kteří se chovají, že jim musí všichni padnout k nohám, Arabové, páchnoucí a nevyzpytatelní... MY, jsme na tom ještě dobře.
Do ciziny s cestovkou nejezdím, ale mám zkušenosti, jak bezpečně poznat Čechy na zahraničních cyklostezkách: 1. Mají věci v batohu na zádech, zatímco jiné národy si je vezou v brašničce na nosiči. 2. Po hladkém asfaltu v rovině jezdí zásadně na horských kolech. 3. Jezdí v cyklistických dresech s různými nápisy a reklamami. (Dresy používají ještě Italové a Francouzi, ale ti nejezdí na horských kolech). 4. Zásadně nemají zvonek. Když potřebují uvolnit cestu, tak něco halekají (nebo bezohledně objíždějí ostatní na těsno).
Za článek by se měla autorka omluvit. Hlavně v Egyptě je pobyt mimo rezort docela fuj a výměna pokoje často nutností. Egypt jsem zažila jednou - a už ani zadarmo.
Ještě jsem někde četla, že Češi se také poznají podle toho, že se vždycky u moře snaží doplavat doprostřed... 😉
Ideální by bylo, kdyby na Světě lidi mluvili jedním jazykem a ostatní zanikly.
Zase stokrát opsaný blábol, opět se blíží čas dovolených, tak to bude několikrát k přečtení