1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Dobrý den, čtu tento článek a je mi zase do pláče, mně se stalo,že dcera mi zemřela ve 4 měsících náhle ve spánku, je tomu 35 let, ale dodnes to hrozně bolí a nikdy to nepřebolí, moje Radka. Není dne, kdy si vzpomenu jak jsem ji tichou našla v postýlce. Zlato moje. Bylo mi 37 let a čekala jsem 3 dítě. Žádné potíže těhotenské jsem neměla, dodnés nevím, proč jsem musela podstoupit císařský řez, kde mi lékař už oblbnutou řekl, že musí mně sterilizovat podle tehdejších zákonů. A tak se stalo. Nevím,co k tomu všemu ještě napsat, ale kdyby mně nesterilizovali touha po dítěti byla obrovská. Soucítím s Vámi a hrozně mně to bolí.

3
Před 9 měsíci
Dagmar Slunčíková

To, co Vás potkalo je opravdu hodně bolestné, přijít o dítě je proti vší přirozenosti rodiče, chápu že po takové tragické události, jste nechtěla řešit naprosto stupidní a zvrhlou událost která se Vám stala v porodnici, nehledě na to, že tehdy tyto zákroky, bylo možno provádět zcela legálně , soudit se, by byla naprostá ztráta důstojnosti s jasně daným výsledkem , který by dopadl ve prospěch porodníka, pokud se dá, tenhle lékař nazvat lékařem, přeji Vám, aby jste potkávala ,jen ty slušné lidi..............

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt