1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

Co to píšete za nesmysly??? Já jsem samoživitelem dvou dětí a vůbec to nemám jednoduché! Mé děti mají pouze mě.Nemaji babičky, dědečky, strýce,tety, sestřenice, bratrance,ani otce (nejeví o ně zájem)! Přišla jsem několikrát o zaměstnání ohledně děti, když byly nemocné (tzv.OCR)! Teď jim je 9 a 6 let.Do toho se soudím s biologickým otcem ohledně zasílání výživné na obě nezletilé děti! Tak laskavě nepište takové nesmysly!!!To akorát nahráváte p.Jureckovi a ostatním ve vládě!!!Vy nejste normální, že napíšete veřejně takový nesmyslný článek!!!!To Vám podle toho co píšete hodně pomáhá rodina po finanční stránce a také většinu času asi vaše dítě tráví čas u babiček a ostatních ve vašem rodinném kruhu! Znám spoustu samozivitelu, kteří mají jen jedno dítě a vůbec to nemají také jednoduché! Když dítě chodí do školky,tak věčně nemocné a hned problém v práci a propuštění.Naskytne se nová práce,super.Chvili dítě zdravé a opět nemoc,zase výpověď ze strany zaměstnavatele a takhle pořád dokola!!!!

9
Před 9 měsíci
Petra Hrdlikova

Nemoc není důvod k propuštění, takže to nějak nesedí. Ale jinak to máte určitě těžký.

2
Zobrazit další reakci
Před 9 měsíciUpraveno

Každý si musí najít něco pozitivního 😃 na své situaci. Jakožto spoluzivitelka dvou dětí, která nemá za partnera troglodyta ani cvicenou ještěrku, musím říct, že i když se někdy tedy musíme dohodnout a sladit, občas mám i čas já a nula dětí...

3
Před 9 měsíci

Jsem samozivitelka s jedním a toto je naprostý blábol. Čas na sebe nulový, několikrát ztráta zaměstnání kvůli nemocem, absolutní psychické a fyzické vyčerpání. Psal to robot

12
Před 9 měsíci
Sonia Bogarova

Clanek byl(obecne) o tech sikovnych a sobestacnych samozivitelkach,coz evidentne neni vas pripad.

Před 9 měsíci

Jako otec samoživitel na tento článek říkám: BOŽE, TO BLÁBOL!

A za sebe dodávám - buď si autor vymýšlí nebo je zralý na meditaci od psychiatra.

10
Před 9 měsíci

Ty jo... všichni píšou, že blábol ... a já to tak mám. Ale mám k tomu babičku a nebudu lhát - mám super práci, takže to, co je tady uvedeno vlastně opravdu žiju ... ale jsem si vědoma, že jsem výjimka.

3
Před 8 měsíci

Aha, to dítě vzniklo jak? Kde je otec? A ta matka nemá žádné příbuzné? A co sex? Vždy je třeba s někým komunikovat, dítě nikdo nemá jen pro sebe. Co je to za divné výhody? Výhody pro sebestředného sobce.

Před 9 měsíci

bože tady někdo potřeboval za 5minut článek aby měl nárok na měsíční zálohu?

3
Před 9 měsíci

AI s podpisem Nedobité převlečena za rádoby novinářku...?

1
Před 9 měsíci

Autor má bujnou fantazií.

7
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt