Co to píšete za nesmysly??? Já jsem samoživitelem dvou dětí a vůbec to nemám jednoduché! Mé děti mají pouze mě.Nemaji babičky, dědečky, strýce,tety, sestřenice, bratrance,ani otce (nejeví o ně zájem)! Přišla jsem několikrát o zaměstnání ohledně děti, když byly nemocné (tzv.OCR)! Teď jim je 9 a 6 let.Do toho se soudím s biologickým otcem ohledně zasílání výživné na obě nezletilé děti! Tak laskavě nepište takové nesmysly!!!To akorát nahráváte p.Jureckovi a ostatním ve vládě!!!Vy nejste normální, že napíšete veřejně takový nesmyslný článek!!!!To Vám podle toho co píšete hodně pomáhá rodina po finanční stránce a také většinu času asi vaše dítě tráví čas u babiček a ostatních ve vašem rodinném kruhu! Znám spoustu samozivitelu, kteří mají jen jedno dítě a vůbec to nemají také jednoduché! Když dítě chodí do školky,tak věčně nemocné a hned problém v práci a propuštění.Naskytne se nová práce,super.Chvili dítě zdravé a opět nemoc,zase výpověď ze strany zaměstnavatele a takhle pořád dokola!!!!
Nemoc není důvod k propuštění, takže to nějak nesedí. Ale jinak to máte určitě těžký.
Každý si musí najít něco pozitivního 😃 na své situaci. Jakožto spoluzivitelka dvou dětí, která nemá za partnera troglodyta ani cvicenou ještěrku, musím říct, že i když se někdy tedy musíme dohodnout a sladit, občas mám i čas já a nula dětí...
Jsem samozivitelka s jedním a toto je naprostý blábol. Čas na sebe nulový, několikrát ztráta zaměstnání kvůli nemocem, absolutní psychické a fyzické vyčerpání. Psal to robot
Clanek byl(obecne) o tech sikovnych a sobestacnych samozivitelkach,coz evidentne neni vas pripad.
Jako otec samoživitel na tento článek říkám: BOŽE, TO BLÁBOL!
A za sebe dodávám - buď si autor vymýšlí nebo je zralý na meditaci od psychiatra.
Ty jo... všichni píšou, že blábol ... a já to tak mám. Ale mám k tomu babičku a nebudu lhát - mám super práci, takže to, co je tady uvedeno vlastně opravdu žiju ... ale jsem si vědoma, že jsem výjimka.
Aha, to dítě vzniklo jak? Kde je otec? A ta matka nemá žádné příbuzné? A co sex? Vždy je třeba s někým komunikovat, dítě nikdo nemá jen pro sebe. Co je to za divné výhody? Výhody pro sebestředného sobce.
bože tady někdo potřeboval za 5minut článek aby měl nárok na měsíční zálohu?
AI s podpisem Nedobité převlečena za rádoby novinářku...?
Autor má bujnou fantazií.