Nevěra hlavně příšerně bolí, dnes se říká, že to nic není, že je to normální a že to vztah posiluje a učíme se tím atd. Dvě ženy, které jsem nejvíc miloval, mi byly dlouhodobě nevěrné. Nikdy jsem nepochopil proč. Mám teorii, že nevěra nejde pochopit, pokud je vám nevěrný člověk, se kterým se milujete. Obě tyto ženy, které mi byly dlouhodobě nevěrné, říkaly, že mě milují. Myslím, že až pochopím, proč mě podváděly, jak to bylo možné, že budu mít vyhráno, že se něco dozvím. Ale bolest to byla naprosto příšerná, v prvním případě jsem skončil na čtvrt roku v Bohnicích, ve druhém mi urolog řekl, že mi za půl roku prostata zestárla o dvacet let, psychosomatika. Myslím, že nevěra, zejména fyzická, bolí víc muže. Někdo říká, že protože jsou egoističtější, někdo že protože víc milují. "Zajímavé" je, když vám partner/ka zahne se stejným pohlavím, někomu by to vadilo víc, někomu míň. Mně víc.
Nevěřím jí ani slovo, podle obsahu i fotky prolhaná , se zaťatým neupřímým úsměvem, která si pro svou nevěru hledá tisíce rádobyodborných výmluv.
Po delší době článek přečtený se zatajeným dechem. Nevěra ? Ta ve vztahu není ,když vztah funguje ,jak má. V opačném případě logické vyústění .
Snůška alibismů proč zahýbat. Autorka je sobecký a nemorální jedinec.
Fuj. A vada charakteru to je. Tečka.
Ma holka pravdu. Tak je to u vetsiny zen i mužů. Existuji ovsem různé podskupiny.