1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Jen lenoši si kupují el.kolo,na kole musím makat,musím se zpotit a to je ten správný pocit doslova slast a rozkoš a vy tady co se zastáváte el.kola jste líní jako vši tak to prostě je vy zaprděnci zaprdění...

3
Před 1 rokem

Já osobně bych si elektrokolo nekoupila. Četla jsem, že se člověk na ekektrokole může nebezpečné zranit. Já raději něco udělám pro zdraví.

12
Před 1 rokem
Eva Matějková

Kdo se bojí se . . re v síni. Staré pořekadlo. Jinak zranit se můžete všude v autě , autobusu, ve vlaku, při chůzi, na kole nebo na vás spadne větev nebo strom. Zdravím.

9

Takze: normalni kolo stalo v garazi 8let a najezdil jsem 35km. Za 8 let. Pak jsem zkusil ekolo a mam najeto za rok a pul 2000km. Na rovinach jezdim bez pohonu. V kopcich se snazim jen na minimalni podporu. Mam to rad. A kdyz prijde nejaky hruza kopec....treba ve slovinskych Julskych alpach, tak davam i nejvetsi pomoc. A mam to taky rad. At si odbornik pise co chce.

27
Před 1 rokem
Miroslav Dobrovolný

Přesně popsáno, dokonalé udržení dechu v kopcích, včetně rytmu šlapaní. Kdonevyzkoušel, nepochopí …

13
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Když ten pisálek prodával e-kola, tak je prodával i zdravým, že? A nevadilo mu to. Teď zřejmě prodává klasická kola (nebo nic), tak "prozřel", píše moudra a e-kola pomlouvá... Opravdu charakter...😡

1
Před 1 rokem

Elektro kola jsou určený pro důchpdce nebo i mladší, pokut jsou lýný jako prase, nebo mají nějaký zdravotní problémy. Také jsem si pořídil elektro kolo, nakonec jsem tátovy předal zanovní baterku a svoje kolo přestavěl na klasiku.Usoudil jsem že ho nepotřebuji, před kopcem podřadím a vyjedu ho taky. Jen jsem o něco pomalejší!!! Momentálně mně děsí omladina, je líná šlapat, jezdí na elektrických koloběžkách a skejtech. Jízda na elektrokolech nahrazuje motorky, které dělají velký hluk, část motorkářů přechází na elektriku do terénu, nejsou slyšet, vidět ale jsou. Většinou jezdí i na na cyklostekách a po lesých hodně rychle! Myslivci a ochranáři jsou z toho na mrtvici.

Jiří Martinek

3
Před 1 rokem
Jiří Martinek

Takže vy jste "tátovy" přenechal baterku a předělal si elektrokolo na kolo. A on si jistě s vaší baterkou předělal kolo na elektrokolo. To je velmi uvěřitelné. Proč jste mu teda nedal elektrokolo a nevzal si jeho normální? 😀

6
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Elektrokolo je super. Vyveze mě do hospody na kopci, kam bych na normálním kole nedojel. Zpátky je to mazec......

2
Před 1 rokem

Autorka si plete elektrokolo s motocyklem. Většinou má el.kolo 5-7 stupňů "el.přípomoci". Na rovince se běžně použije 1-2. Tím se jen kompenzuje cca trojnasobná hmotnost el. kola oproti běžným. Výdej energie při šlapání je cca stejný. Nejvyšší stupeň používám u kopců,kde mi hrozí vnitřní krvácení.😀 A co je hlavní pro všechny uživatele, akční rádius jejich cest je asi trojnásobný oproti normálním kolům se stejným výdeje energie.

6
Před 1 rokem

Výše uvedený článek považuji za blábol jednoho pisálka. Kolo nebo ekolo je nástroj pro splnění cíle , radostných zážitků z cesty atd. Kdo si co vybere je jeho soukromá věc a laskavě přestaňte lidi obracet na víru svou. Keci o tom,jak ekola jsou špatná jenom proto ,že dojedou dál , si opravdu nechte pro sebe.

1
Před 1 rokem
Jiří Gemela

Souhlas 👍

1
Před 1 rokem

Jako senior 76 letý, mám dobrou zkušenost s elektrokolem. Zlepšil jsem si fyzičku, pohon používám tak, abych se unavil a viděl krajinu, kam bych si s obyčejným kolem netroufl a ani bych nejezdil.

6
Před 1 rokem
Josef Pejsar

Naprostý souhlas. Jsem na tom podobně

Před 1 rokem

Tak tento článek je jen kec. Mám horáka (klasiku), ale po operaci srdce jsem si koupil e-kolo a jezdím. Ano kopce a delší trasy. Průměr kolen 23 km/h a super. Mohu říct že je to znát i má kondičce. Ano těším se na klasiku. Ale už to budu střídat. E-kolo je v pohodě.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt