1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

I já jsem umístnila maminku do domova pro seniory.Bylo to o to těžší,že maminka téměř neviděla.Je na každé rodině aby si našla ten svůj domov.Stačí nejdříve hledat na netu a nemusí to být jen v okolí bydliště.Pak telefonická informace a domluva na návštěvu.Projít a nechat si vše ukázat a vysvětlit.To je jedna z povinností domova.Jestli to není umožněno dál se nezajímat.Mamince jsem našla domov pro zrakově postižené ,,PALATA".Skvělý přístup,informace o všem co je třeba vědět.Není to soukromý domov.Zřizovatel je hlavní město PRAHA.Někdo pečuje a uznává jen péči doma.Tam ale nemůže poskytnout nic z toho co domov nabízí.Výlety,grilovačky na zahradě,kroužky,přednášky lékařů,koncerty umělců i jejich návštěva.Takové vyžití nikdo doma nenabídne.Kadeřník,pedikůra,masáže,lékař samozřejmost.Byla to dobrá volba.Jsem za tuto volbu vděčná všem co se o klienty starají.Jen jejich platy neodpovídají náročnosti práce a i velké dřině.Chce to trpělivě hledat a i pak dojíždět.Nebyli tu klienti jen s vadami zraku,jen starší ročníky.Někteří i z větší dálky a odkudkoliv.Někde to prostě umí a mají zájem.Proto všem zaměstnancům budu stále vděčná.

10
Před 8 měsíci

Co bychom měly v tomhle státě ještě dělat, ti tam pracují za peníze státu a my to máme vše ohlídat, nejen v nemocnicích i v jiných případech, kdo bude za nás chodit to práce, co tu píšete může trvat i roky, ano nikdo to za nás neudělá, ale je to vůbec možné že se to děje v naší společnosti, to by měla být samozřejmost. Musíme si ohlídat asi všechno a budeme mít na vše čas? A co bychom měly hlídat, asi vůbec celí stát a jejich zařízení, instituce, úřady atd.

11
Před 8 měsíci

"technologie, není tak vyspělé jako třeba v USA" . Nevím odkud se neustále bere tento názor.V mnohých lékařských postupech, zkušenostech a celkové schopnosti péče o nemocné jsme mezi absolutní světovou špičkou.

Před 8 měsíci

Ostuda společnosti v níž žijeme

Jakýkoliv jiný názor je nepřípustný

18
Před 8 měsíci

Ano tak to někde funguje, tady se náprava stala, ale jinde se nestane.

6
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt