Tak od tohoto pozoruhodného kvantového fyzika, pana Jana Raka, mám už několik let vytištěný jeho citát, a mám ho stále na očích: "Věci v životě se nedějí náhodou, svou realitu si vytváříme sami našimi myšlenkami"....a vědomě i podprahově jsem o tomto jeho výroku 100% přesvědčená, podle mě to má logiku. Myšlenka je energie, a energie je síla, a síla má moc něco změnit, jde jen o to, jak ji použijeme, využijeme. Ten člověk je velmi chytrý a navíc ještě (z mého pohledu) velmi užitečný, protože vše vysvětluje dost srozumitelně a dává tím naději, že se jako lidstvo můžeme někam posunout, pokud změníme zažitá dogmata. Ten člověk mě zkrátka "baví".....:- ))))
Po přečtení takového článku mě vždycky překvapí, když hledám hrnek od kafe, že není tam, kde ho hledám, ale tam kde jsem ho odložil. Moje očekávání v tom nehraje žádnou roli. Tak tomu pořád nerozumím.
existuje ještě také individuální a kolektivní nevědomí,
takový paradox toho co nevnímáme, ikdyž se díváme 🙂
a o tom ve článku pán nehovoří
je mi mnohem bližší pohled CGJunga než Sigmunda Freuda
a myslím si, že takovéto diskuze by se měl také účastnit slušně vybavený psycholog anebo filozof, rovněž bez snahy tohoto pána "dostat"
takový "pozorovatel" by posunul celou diskuzi jiným směrem
Celý nám poznaný svět je jenom informace, co vnímáme či vidíme jsou jen její projevy. Je to vlastně jednoduchý důkaz pro existenci Boha. Takový jakoby Matrix.
Hlavně, když o něm nikdo nenapíše, že je dezolát, dezinformator nebo ruský troll jako o Sone Pekove 😐
Potom, pokud to zjednodušeně chápu, je něco i na Platonových stínech v jeskyni. Zajimavé.
Takže ve skutečnosti třeba máme úplně super vládu. A zbytek jsou jenom naše kecy.
Toto jsem si ověřil už hodněkrát.
Úžasné