1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tak od tohoto pozoruhodného kvantového fyzika, pana Jana Raka, mám už několik let vytištěný jeho citát, a mám ho stále na očích: "Věci v životě se nedějí náhodou, svou realitu si vytváříme sami našimi myšlenkami"....a vědomě i podprahově jsem o tomto jeho výroku 100% přesvědčená, podle mě to má logiku. Myšlenka je energie, a energie je síla, a síla má moc něco změnit, jde jen o to, jak ji použijeme, využijeme. Ten člověk je velmi chytrý a navíc ještě (z mého pohledu) velmi užitečný, protože vše vysvětluje dost srozumitelně a dává tím naději, že se jako lidstvo můžeme někam posunout, pokud změníme zažitá dogmata. Ten člověk mě zkrátka "baví".....:- ))))

14
Před 1 rokem

Po přečtení takového článku mě vždycky překvapí, když hledám hrnek od kafe, že není tam, kde ho hledám, ale tam kde jsem ho odložil. Moje očekávání v tom nehraje žádnou roli. Tak tomu pořád nerozumím.

3
Před 1 rokem
Alexej Šikola

existuje ještě také individuální a kolektivní nevědomí,

takový paradox toho co nevnímáme, ikdyž se díváme 🙂

a o tom ve článku pán nehovoří

je mi mnohem bližší pohled CGJunga než Sigmunda Freuda

a myslím si, že takovéto diskuze by se měl také účastnit slušně vybavený psycholog anebo filozof, rovněž bez snahy tohoto pána "dostat"

takový "pozorovatel" by posunul celou diskuzi jiným směrem

1
Před 1 rokem

Celý nám poznaný svět je jenom informace, co vnímáme či vidíme jsou jen její projevy. Je to vlastně jednoduchý důkaz pro existenci Boha. Takový jakoby Matrix.

1
Před 1 rokem

Hlavně, když o něm nikdo nenapíše, že je dezolát, dezinformator nebo ruský troll jako o Sone Pekove 😐

1
Před 1 rokem

Potom, pokud to zjednodušeně chápu, je něco i na Platonových stínech v jeskyni. Zajimavé.

2
Před 1 rokem

Takže ve skutečnosti třeba máme úplně super vládu. A zbytek jsou jenom naše kecy.

1
Před 1 rokem

Toto jsem si ověřil už hodněkrát.

3
Před 2 roky

Úžasné

3
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt