1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Další zajímavý článek. Místo, aby orali na poli pomocí své / lidské / síle či dělali nejakou užitečnou činnost, tak protestují. V čem jsou oblečeni? Asi přírpdní materiály, které si sami vyrobili, boty též stejného původu. Mobily nemají, poštu zasílají pomocí holubů, doma mají latrínu, exkrementy používají na hnojení ekologické zeleniny, atd. Nelíbí se mně tento svět a věčné války, které " asi" vyrábí kyslík, ale tito aktivisti mně lezou na nervy. Za použití moderních technologiií tyto technologie kritizují. Není to poněkud zvláštní? Prostě, svět se zbláznil. Pouze můj názor.

1
Před 1 rokem

Předpokládám, že mezi akcemi, co ostatním lidem s více přízemními starostmi neskutečně pijí krev, tito mladí vyděšení "aktivisté" v potu tváře makají na skutečném řešení problému. Například v laboratořích nebo výzkumných ústavech bádají na novými, ekologicky čistými zdroji energie nebo vlastními silami a podle zásad ekologického, uhlíkového a kdovíjakého ještě zemědělství pěstují pro své rodiny všechny potraviny aby nezatěžovali planetu nebo dělají nějakou jinou, užitečnou, klimaticky neutrální práci s hmatatelnými výsledky. pro budoucnost lidstva. Protože pokud v potu tváře jen buzerují spoluobčany tvrdohlavým opakováním svých požadavků, můžou vzít jed na to, že se nic nezmění a některá z jejich následujících generací bude opravdu poslední.

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt