1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíciUpraveno

Taky jsem měla staršího manžela, introverta. Naučila jsem se žít s tím věkovým rozdílem a nacházet pozitiva. Děti jsme neměli. Vždy jsem si vedle něho připadala jako děvčátko. On si bral mladou holku a já jemu zestárla. Já si brala staršího pána a to byl těch 25 let. Často jsme cestovali a povídali si. I tak, jako staršího pána jsem ho milovala. Až nás nemoc a smrt rozdělila. Cítila jsem se, jakoby mi odumřela půlka těla.

14
Před 5 měsíci

Ve 20 si najit 40leteho partnera vubec neni spatne, ten vekovy rozdil je v te chvili vlastne idealni. Je zajisteny, da se s nim hodne zazit a hodne veci se od nej naucit. Chyba je s o tolik starsi partnerem zustavat po tricitce a/nebo zakladat rodinu. Tak to proste je. 🤷

Před 5 měsíci

Mám partnera jen o 5 let staršího, ale jako by to bylo 20 let. Paní Iva sice měla velký věkový rozdíl, ale zažila toho s manželem tolik, kolik já bych s tím svým nezažila ani za 20 vztahů. Dělá jen důležité věci, ty, co se musí. Na hlouposti, jako je cestování, výlety, dovolená, zvaní přátel nebo návštěvy u přátel, filmy, ať už v kině nebo doma v televizi, nemá nejen čas, ale ani chuť. Je pracovitý a jinak se zajímá jen o politiku, trochu sport, ne aktivně, ne jako divák, jen kouká na výsledky, kecá se známými po telefonu, to mu zřejmě nahrazuje návštěvy, a to je vše. S kým se potká, řeší politiku. Cpe to i cizím lidem. Je to otravné. Prostě mi dávno nepřipadá jako partner, ale spíš jako mentor.

14
Před 5 měsíci

Na přírodu jsou zatím všichni krátcí, velký věkový rozdíl možná v určitém období života nevadí, ale potom když jeden z partnerů zestárne ty potíže nastanou. Je potřeba si toto uvědomit včas. Jestli že se paní rozcházet nechce, nezbývá nic než trpět.

2
Radek Stejskal

Proč trpět? Může se bavit s přáteli a dcerou. A pokud ji manžel také stále miluje občas s ní ještě vyrazí někam. Já se nejlépe bavím se svou babičkou a té už bude osmdesát. Ano čím dál častěji už se jí nechce má zdravotní obtíže ale pak nastanou ty chvíle kdy jí je doslova líto, že by nebyla s námi, že by nám neumožnila si ji užít než se s námi rozloučí naposled. Navíc mi byla úžasným vzorem s tím jak se starala ona o svého manžela když už nemohl a byl taky starší než ona. Nakonec jí umřel v náručí. Já mám také staršího manžela a vím že něco takového nastane i v mém případě. Ale k vůli tomu ho snad neopustím. Vždyť jsem mu slíbila ve zdraví i v nemoci ve štěstí i neštěstí až dokud nás smrt nerozdělí.

15
Zobrazit další 2 reakce
Před 5 měsíci

Věkový rozdíl 20 let může opravdu znamenat, že v pouhých 60 letech budete mít doma nerudnou 40-letou furii v přechodu.

11
Před 5 měsíci

Manžel je o 9 let starší nikam už nechce ani bavit se nechce je mu 68 let je to poznat ve stáří ten rozdíl nechápu když je 20 let rozdíl

3
Před 5 měsíci

Madonně je tuším 66 let a má pořád mladé kolouchy. Je fakt, že je střídá, tak tam asi nenastane únava ze vztahu. Věkový rozdíl ji evidentně netrápí.

Před 5 měsíci

Příběh pořád se opakující. Za pár let bude i žena z článku stařena nad hrobem....

16
Před 5 měsíci
Monika Sýkorová

To ona dobře ví, a proto si chce "poslední aktivní" roky užít, než bude ta stařena. Jestli je jemu 62, tak jí je 41. To je ještě hodně mladá. Když se poznali, jemu bylo 47! Ona si tedy může minimálně 20 let užívat. To není pár let. Navíc 62 není tak moc, je divné, že z tak aktivního člověka je v tomto věku stařec.

13
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Spatne rozhodnuti!

Před 5 měsíciUpraveno

Jéé-vše vyřeší pár sexuálních hraček a štastný život pokračuje do konce!

9
Před 5 měsíci
Tibor Kovalčík

O tem mám pochybnosti

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt