1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíciUpraveno

Tak tento clanek me po dlouhe dobe nadchnul. Sdilim naprostou vetsinu nazoru a mam podobne zkusenosti, jen ve svem okoli nastesti moc liberalnich rodicu nemam.

Ale inspekce by se reditele bat nemuseli, ta je dnes skoro bezzuba. Oni se ale spis boji o sva korytka a nechteji si nikoho rozhazet. Osobnost reditel se v pripade konfliktu s rodicem grazlika vzdy musi postavit za ucitele, i kdyby papinek vyhrozoval advokatem. Ale ne kazdy na to zjevne ma...

15
Před 4 měsíci

Ano, toto je výsledek společnosti, kde platit za práci je sprosté slovo. Ti lidé ztratili jakékoliv naděje, že mají šanci na poctivý život a děti to jen spláchne.

16
Před 4 měsíci
Kryštof Koudelka

To jsou hloupé kecy mimo merito věci

6
Zobrazit další 2 reakce
Před 4 měsíci

Mám tři děti. Ročník 94 - vdaná, zabezpečená. Ročník 98 - vdaná, zabezpečená. Syn 2014 momentálně v páté třídě. Puberta už teď. Nikdy bych si nedovolila jít do školy a tvrdit, že moje dítě je chudáček a že mu učitelé ubližují. Poznámky má hlavně za zapomínání pomůcek atd. Občas za nevhodné chování. Zabavím veškerou elektroniku a funguje to. Aspoň na chvíli 😉. Když učitelka zavolá, že bude syn po škole, nemám jediný problém. Zbytečně to není. Rozhodně bych nechtěla učit. Je to náročné. Stačí mi jedno " kvítko " a mít jich 20-30...? By mě je...bylo😁

12
Před 4 měsíci

Výborný článek vážím si pedagogů v dnešní zmatené době to mají opravdu těžké.Učitelé za mého dětství a dospívání svou práci měli rádi a hodně nás naučili.Společně s rodiči nás učili k úctě ke starým lidem a lásce ke své vlasti.Zní to trochu poeticky,ale je to tak.A četli jsme i klasiky a to většinou až na střední škole.Vždy škola spolupracovala s rodiči a panoval mezi nimi vzájemný respekt což dnes chybí.

15
Před 4 měsíci

Má pravdu.A vše začíná od 1 třídy...škola prý bude mít v každé třídě asistenta aby navenek byly zrušeny odklady školní docházky a vylepšily se tabulky.Odklad skutečně potřebuje jen malé, nemocné procento předškoláků.U ostatních je výchova z rodiny tak nemožná že má dítě osvojenou naučenou bezmocnost.A drzost .

1
Před 4 měsíci

Nechcete jít dělat ministra školství 🤩? Konečně by tam byl někdo, kdo "školství" rozumí. Po hodně dlouhé době pravdivý článek ze školního prostředí. Děkuji 🥰

24
Před 4 měsíciUpraveno

Skvělý článek 👍👍. Shodou okolností jsem již delší čas vychovatelem v "pasťáku" a panu Klabalovi dávám 100% za pravdu.

18
Před 4 měsíci

Paní Bublanová děkuji za rozhovor s panem Klabalem. Skvělé čtení ze kterého až mrazí a nutí přemýšlet.

19
Před 4 měsíci

Díky, díky, díky za konečně rozumná slova. Článek úžasný, trefný. Vidím to už v Mš, kam se to vše posouvá. Ale stále mám špetku naděje, že si lidé uvědomují, že tudy cesta nevede.

2
Před 4 měsíci

Děkuji za hodně skvělej članek s člověkem, který ví co mluví a o čem mluví.Jen veliká škoda, že si ho nepřečtou kompetení lidé, kteří by s danou problematikou mohli něco udělat.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt