Pana Hnizdila uznavam jako lekaře , protože ma zajem o člověka jako o živou bytost .Hlavně chce lidem pomahat s jejich zdravotnim utrpeni. Proto neni mezi českymi politiky a některymi lekaři moc popularni. Dnešni vlady potřebuji aby lide dřive umiraly atim odlechčily statnimu rozpočtu. Když Vam někdo nabidne vakcinu v 80 letetech, Tak je to hodně podezřele. Tak začněte lidi použivat svuj mozek.
Dobrý den.Trpím poslední dobou bolestí zad a hlavy.Rentgen krční a bederní páteře je však v pořádku.Mám tedy před sebou na doporučení praktického lékaře, vyšetření na neurologii v polovině března.Myslíte si prosím,že by jsem si měla od PL nechat vystavit žádanku na CT hlavy nebo mám nepříjemné bolesti hlavy přisuzovat spíše psychice.Děkuji za odpověd.
Moc se mi líbí způsob nahlížení na nemoc Mudr. Hnízdila. Myslím, že tak tomu je . Tělo nám signalizuje, že jsme nespokojeni a že tu nespokojenost je potřeba řešit. Nejde ji přehlížet.
Jenže ne u vztekliny. Ale chápu, jak to myslí.
To že má pan doktor na každou nemoc rčení, nikoho nemoci nezbaví. Znám rčení, které naopak jasně prozradí problém co člověka trápí.
Přesně tak👍👌.