1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Pana Hnizdila uznavam jako lekaře , protože ma zajem o člověka jako o živou bytost .Hlavně chce lidem pomahat s jejich zdravotnim utrpeni. Proto neni mezi českymi politiky a některymi lekaři moc popularni. Dnešni vlady potřebuji aby lide dřive umiraly atim odlechčily statnimu rozpočtu. Když Vam někdo nabidne vakcinu v 80 letetech, Tak je to hodně podezřele. Tak začněte lidi použivat svuj mozek.

4
Před 1 rokem

Dobrý den.Trpím poslední dobou bolestí zad a hlavy.Rentgen krční a bederní páteře je však v pořádku.Mám tedy před sebou na doporučení praktického lékaře, vyšetření na neurologii v polovině března.Myslíte si prosím,že by jsem si měla od PL nechat vystavit žádanku na CT hlavy nebo mám nepříjemné bolesti hlavy přisuzovat spíše psychice.Děkuji za odpověd.

Před 1 rokem

Moc se mi líbí způsob nahlížení na nemoc Mudr. Hnízdila. Myslím, že tak tomu je . Tělo nám signalizuje, že jsme nespokojeni a že tu nespokojenost je potřeba řešit. Nejde ji přehlížet.

Před 1 rokemUpraveno
Hana Šimková

Jenže ne u vztekliny. Ale chápu, jak to myslí.

Před 1 rokem

To že má pan doktor na každou nemoc rčení, nikoho nemoci nezbaví. Znám rčení, které naopak jasně prozradí problém co člověka trápí.

Před 1 rokem
Antonín Růžek

Přesně tak👍👌.

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt