1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Viliame, kdysi jsem slyšel hodně zvláštní větu, něco jako život je jen přestávka ve smrti. Vysvětlení je, že jste se ještě nenarodil, tedy jste defacto mrtvý a po smrti se vracíte tam, kde jste byl před narozením a pokračujete ve své smrti.

4
Před 5 měsíci

Děkuji za rozhovor s člověkem, který ví... Já jen v závěru života tuším, co pan Poltikovič "ví". Ráda bych s sdílela, ale moji blízcí nejsou naladěni . Když řeknu, že se smrti nebojím, jen s Wolkerem umírání, a že jsem zvědavá, co mě "tam" čeká, konverzace ztichne. Ani vrstevnice (+- 80) o smrti nechtějí slyšet, natož mluvit. Článek mě přiměl zamyslet se i nad setkáním s rodiči tam, když maminka mě "furt citýrovala" už za živa, s otcem jsme se míjeli ideově... Musím si připravit I love you a omluvu. 🙂 Ještě jednou dík.

13
Před 5 měsíci

Je to fenomén, který trvá od poćátku lidského společenství. Velký skok vědy jí de facto dostal do pochopení, že kvantová fyzika je oblastí vstupu do vyšších dimenzí, kde se uskutečňuje jiný přenos informací, mění to pohled na časoprostor. Nelze vyloučit, že pojem všudepřítomnosti je mimočasoprostorový. Viz reajce kvarků. Zůstávají i nadále velká tajemství k nimž patří věčnost a nekonečnost..Věda je nepochybně potřebuje jako hnací element.Energii vnímáme jako neznicitelnou existenci ač má jakoukoliv formu. Dosud nikdo nevyvrátil existenci tvořivé koncepce Vesmíru a co jí způsobuje. Jistým vodítkem je existence malého Vesmíru v naší neuronové síti mozku, kterémá neuvěřitelně propojeně kominikují. Jako lékař vím, že sama smrt je nebolestivý přechod života do jiné dimenze. Mnoho údajů proto nasvědčuje.

Mnoho lidských zkušeností i zážitků. Bůh v pohledu dlouhé historie lidstva zůstáva úžasnou představou, která kotví v náší myšlenkové soustavě.Zůstává zatím jedinou procesorovou silou při vytváření udržitelné mravnosti života. Je individuální součastí člověka a klíč k jeho funkčnosti se jmenuje víra. Myslím, že se otvírá nová etapa pochopení, co je evoluce v lidské existenci a jak souvisí s koncepcí existence

Vesmíru

9
Před 5 měsíci

Vyskočíme z prachu a obrátíme se v prach. A mezi tím máme chvilku kterou nesmíme promarnit.

3
Před 5 měsíci

❤️ ❤️ ❤️ Konečně nějaký pěkný článek 🙂 🙂 🙂

13
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt