No ten přístup k sobě samé,např.pani záleží,aby měla titul Ing na parte, proto studovala? A odsuzovat druhé, že mají strach z nemoci? Každý je jiný,. mě zemřel syn, v necelých dvou letech, na zhoubný nádor mozku,a prkotinama jsem se nezabývala, jak budu vypadat, nebo mít titul, špatný přístup,..proto asi ta rakovina,..je mi líto dětí, dospělí umírají mladí, i na infarkty,mrtvice, nejen nádor,..
Dekuji za tento clanek, je moc dobre si predstavit tuto situaci z pohledu nemocneho. Nikdo z nas nevi hodiny, dne, kdy se mu muze neco podobneho prihodit. Mate skvelou naturu, fandim Vam a ono to bude v pohode, protoze proc by nemelo. Hodne stesti.❤️
Děkuji..mám stejnou diagnozu , jsem již po léčbě..a teď v lázních..tak jak popisujete léčbu, naprosto přesné..vše , co prožíváte jsem měla úplně stejné, stres..dokonalost, vše zvládnout..důsledek ..dávám se do kupy..je to pomalé, musím změnit životní styl..a hlavně už se věnovat jen sobě...děkuji Vám ,přeji brzké uzdravení...❤❤❤
Bože to je blábolů 👎
Článek je velmi zavádějící a tato onkopacientka má v některých věcech velmi zkreslené představy, kéž tyto bludy bude číst co nejméně lidí 🖤
Mám to za sebou 2roky a žádné bludy v jejím příběhu nečtu... Spíše se v tom zpátky vidím... Svoje pocity, strachy, naději.... Nesuďte, když nevíte.
Držme si palce všechny.. Nikdo nikdy neví.
Přeji paní uzdravení,ale ty cigarety jí k dobré imunitě nepřispěli,jinak držím palce