1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Jen na okraj, pravděpodobnost vzniku trombo-embolické nemoci výrazně zvyšuje také obezita.

1
Před 7 měsíci
David Hampl

Je to tak. Ta HA byla jen další kapka v už pomyslném přetekajícím rybníku. V kombinaci s léky na štítku, psychiku a kouřením to byla čaaovaná bomba. Samotná HA toto nezpůsobí, pokud člověk netrpí Leidenskou mutací (dá se snadno otestovat), beru ji 20 let kvuli endometrióze, jsem pod dohledem lékaře a nemám problémy. Bez ní bych problémy měla a velké. Psala jsem sem komentář, ale záhadně zmizel? Nevím, nevidím ho už...🤔každopádně takové,,zlo,, to není, když se užívá s rozumem.

Před 7 měsíci

Takže nadváha, psychické problémy, na které bere prášky a kouření, ale jediný důvod embolie je antikoncepce? Holka obávám se, že je to důsledek tohohle všeho. Zaprvé kuřačky a antikoncepce nejdou do hromady. Za druhé, často se stává, že léky spolu interagují, a ne vždy dobře. A za třetí, v dnešní době internetu nevíš, že antikoncepce může způsobit embolii? To neví jen člověk, co sjíždí sociální sítě, ale není schopný si zjistit relevantní informace o něčem, co užívá.

1
Před 7 měsíci
Lenka Nová

Presne tak, tam byla celá řada negativních aspektů. Tohle by ohrozilo na zdraví i zcela zdravého člověka. Tato kombinace. Moje doktorka mi vždy říkala ze bych neměla kouřit a mít nadváhu a pokud možno neužívá další léky a už vůbec ne k tomu všemu antidepresiva. Jinak není problém. A samozřejmě Leidenská mutace... měl by se udělat test, než člověk začne HA brát.

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt