Mám dva batůžky, jeden vetší jeden menší. za mě jsou super, žádný problém a krásně vypadají a nosím je denně na střídačku. ale peněženky teda velké zklamání. Manžel mi objednal modrou a přišla zelená. a bylo mi řečeno, že ta barva odpovídá fotce na eshopu. přitom i moje sedmileté dítě prohlásilo, že ta barva je úplně jiná. takže peněženku ne, ale batůžky bez problému
Též jsem si od této firmy koupila batoh a byla spokojená. A peněženka dobrá, jen na obrázku jiná barva. Ne tak rozdílná jako u vás, ale foto na jejich stránkách alespoň u peněženek zkresluje.
Já jsem z této značky zklamaná! Kabelka po 2 týdnech odrbaná a olupovala se na mnoha místech! Za tisíc korun tedy opravdu nic moc! Po uznané reklamaci mi byla zaslána ta samá nová, tak jsem zvědavá, jak dlouho vydrží...
Mám úplně stejnou zkušenost. Do půl roku oloupané ☹️
Kabelku si již nekoupím. S peněženkou jsem spokojená.
objednal jsem batůžek a po zjištění že se jedna o výrobek Mate in China odeslán zpátky, radši si připlatím a dostanu výrobek Mate in EU než podporovat tohle
Sama mám několik kousků a nedám na ně dopustit. Precizně ušité, nádherný design. Móda mě moc nezajímá, ale vuch zbožňuji. Těším se na boty 😍
Musím se přidat k paní Fialové, že kabelky ani peněženky nic nevydrží!!!
Made in China