1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

A politici Rakouska dostanou daň za hloupost.75%rocniho platu.Po ostatních státech budou chtit platby podle toho odkud fouká.

23
Před 3 roky
Karel Kolar

Velice krásně napsáno

8
Před 3 roky

A co bude platit letecký provoz , zaoceánské nákladní lodě + výletní lodě ? JO ubožáci jsou už i v Rakousku . Taky schválili svoji ANEXI Rakouska Hitlerem

17
Před 3 roky

Zřejmě nadešla doba snižování životní úrovně obyvatel EU. Tak ještě zbývá, že budeme platit daň za to, že žijeme. Vítejte v období zeleného terorismu.

18
Před 3 roky

Fajn, a kam ty vybrané peníze půjdou??? Budou použity na něco ekologického nebo do Covid fondu?? Rovněž by mě zajímalo, kam jdou peníze z emisních povolenek. Připadá mi to jako bussiness pro vyvolené.

6
Před 3 roky

Me pripada,jako kdyby kazdy stat,nebo cela EU zila v bubline a "chranila"si ovzdusi v teto bubline.To jako k nam neprijde CO2 z Ruska,Činy,apod.????

15
Před 3 roky

No to je supéééér. Výrobce zaplatí z auta co překročí emise pokutu, tu nám započítá do ceny auta a mi to zacálujem ještě jednou. Pošahaná morálka.

10
Před 3 roky

Me pripada,jako kdyby kazdy stat,nebo cela EU zila v bubline a "chranila"si ovzdusi v teto bubline.To jako k nam neprijde CO2 z Ruska,Činy,apod.????

4
Před 3 roky

Chceš jezdit(smrdět) s autem, tak plať, mě na tom nepřijde nic zvláštního..

30
Před 3 roky
Ondřej Michálek

Neznamena ze kdyz auto nema vyfuk , tak ze nesmrdi.

Vysvetlim pro mene mentalne zdatneho jedince, predstavte si svet jako jeden velky balon kde vsichni zijou uvnitr, myslite si ze vsichni nedychaji temer stejny vzduch ??????

Myslim ze jste ovce co se chytla do elektrolobby a nema svuj nazor.

25
Před 3 roky

To by me zajimalo kolik budou platit elektromobili, pokud nic tak jsou v Rokousku vazne blby politici !!!

12
Před 3 roky

V ramci boje za planetu budeme ozebraceny. Zelene by meli postavit na uroven stalinismu a podobnych lumpu

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt