Kliknu na slovo Diskuze a tady jen výkřiky plné nenávisti.
To bude asi ten "moderní" marxismus soudruha blahy a soudržky konečné, jejich vzor zde:
Odkaz
Tam Marx mj. píše: Ale buržoazie ukula nejen zbraně, které znamenají její smrt; zplodila také lidi proletáře...
Už jsme to tady měli, tu "vedoucí roli" proletariátu. V ČR se jaksi rozpadla a v rusku se přetavila v nacismus. Odtud ta nenávist ke všem jinak smýšlejícím.
Prima náměty k zamyšlení - tak šťastný nový rok 2025!
Musk není nebezpečný svou expanzí do Vesmíru, ale svou expanzí na Zemi.
ON sám je příkladem nebezpečnosti umělé inteligence .
ON sám je AI !
NIC LIDSKÉHO V MĚM NENÍ ❗️👎
Tak Šafrovi a spol se skupinka lidí podařila vytvořit. Snad se nerozhodne odletět, to už by se naší vlády nezastával vůbec nikdo...
Zajímavé. Článek jsem si přečetl schválně 2x, ale o naší vládě jsem v něm nenašel ani slovo.
Ten Šafr se z Konečné do voleb ještě mnohokrát to..... zjeví. A co s ním potom, navrhněte.
Ja si preji, aby pan Filip Turek, pani Katerina Konecna a pan Andrej Babis presvedcive zvitezili ve volbach a ja bych mohl byt opet hrdy nato, ze jsem Cech.
Slama u kravina
Jestli by nebylo užitečnější, kdybychom si přáli aby celé Fórum24 táhlo k čertu i se svými redaktory!
Ale vždyť vy ho nemusíte číst. Vy se mu můžete snadno vyhnout. Uklidněte se, nenervujte se, neshlukujte se! Čtěte iDNES a sledujte Čau lidi. Nechápu, proč chodíte zamořovat diskuze sem.
Proč by na ten Mars neměl odletět Fiala nejlepší premiér se Spolu? Tak mně tak napadlo.
Dobrý nápad , ale drahý. Levnější, je to říct Fialovi, Šafrům a pod. u voleb, svým hlasem. Jak jednoduché.
Ulevilo by se všem, kdyby šafři, šidové, králové a podobni získali jako první letenku na Mars.
Zbytečně trapné, stupidní ale co chcete od pisálků ze seznamu.