1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Kliknu na slovo Diskuze a tady jen výkřiky plné nenávisti.

5
Před 4 měsíci
Karel Stržanovský

To bude asi ten "moderní" marxismus soudruha blahy a soudržky konečné, jejich vzor zde:

Odkaz

Tam Marx mj. píše: Ale buržoazie ukula nejen zbraně, které znamenají její smrt; zplodila také lidi proletáře...

Už jsme to tady měli, tu "vedoucí roli" proletariátu. V ČR se jaksi rozpadla a v rusku se přetavila v nacismus. Odtud ta nenávist ke všem jinak smýšlejícím.

2
Před 4 měsíci

Prima náměty k zamyšlení - tak šťastný nový rok 2025!

2
Před 4 měsíciUpraveno

Musk není nebezpečný svou expanzí do Vesmíru, ale svou expanzí na Zemi.

ON sám je příkladem nebezpečnosti umělé inteligence .

ON sám je AI !

NIC LIDSKÉHO V MĚM NENÍ ❗️👎

2
Před 4 měsíci

Tak Šafrovi a spol se skupinka lidí podařila vytvořit. Snad se nerozhodne odletět, to už by se naší vlády nezastával vůbec nikdo...

12
Před 4 měsíci
Petr Nedvěd

Zajímavé. Článek jsem si přečetl schválně 2x, ale o naší vládě jsem v něm nenašel ani slovo.

2
Zobrazit další 3 reakce
Před 4 měsíci

Ten Šafr se z Konečné do voleb ještě mnohokrát to..... zjeví. A co s ním potom, navrhněte.

3
Před 4 měsíci

Ja si preji, aby pan Filip Turek, pani Katerina Konecna a pan Andrej Babis presvedcive zvitezili ve volbach a ja bych mohl byt opet hrdy nato, ze jsem Cech.

Slama u kravina

1
Před 4 měsíci

Jestli by nebylo užitečnější, kdybychom si přáli aby celé Fórum24 táhlo k čertu i se svými redaktory!

8
Před 4 měsíci
Miroslav Horáček

Ale vždyť vy ho nemusíte číst. Vy se mu můžete snadno vyhnout. Uklidněte se, nenervujte se, neshlukujte se! Čtěte iDNES a sledujte Čau lidi. Nechápu, proč chodíte zamořovat diskuze sem.

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 4 měsíci

Proč by na ten Mars neměl odletět Fiala nejlepší premiér se Spolu? Tak mně tak napadlo.

19
Před 4 měsíci
Petr Müller

Dobrý nápad , ale drahý. Levnější, je to říct Fialovi, Šafrům a pod. u voleb, svým hlasem. Jak jednoduché.

1
Před 4 měsíci

Ulevilo by se všem, kdyby šafři, šidové, králové a podobni získali jako první letenku na Mars.

4
Před 4 měsíci

Zbytečně trapné, stupidní ale co chcete od pisálků ze seznamu.

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt