Procitnuvší v Česku již nějaký čas feldkurátovy projevy neposlouchají. Tím spíše, že by nám otrávil zbytek svátečních dnů 😄
Fiala uspěl?! Proboha v čem? Zoufalý to člověk, 10 měsíců před svým totálním krachem...
Zdravím .Prodavači strachu ,jsou ODS .Už za p Nečase strašili ,že když vše nedáme za babku soukromnikum ,třeba zdravotnictví ,tak dopadneme jako v Řecku .
Zatím bych nedělal takový závěr, volby ukáží jaká je pravda. Za mě to byla taková nepovedena pohádka jako za na Štědrý den a víckrát ji už nechci vidět.
Nutella je ubožák.Jen takový jako on může toto publikovat.Jen takovy a to jsou dnes 2% mu věří.Člověk je snad ani nemusí litovat.
Fiala mluvil o politicích, můžou si tam podat ruce všici.
Takhle velkou štiku jsem chytil
Fiala uspěl? Maximalne tak ve zlodejskem okradenim duchodcu nebo ve lhani….. Jo a taky uspel ve zvysovani Babisovych preferenci.
tenhle brejlatej panák už tu zkazil co jen šlo...drahota,drahota,drahota.Za fialy mám vše o 5000 měsíčně dražší.A to není zdaleka vše.
Dotaz. Čím pan premiér zaujal? Mě teda zklamal. Kuba a jiní by byli o moc lepší, než se plahočit s Jakobem, Výborným...