Řeči "o potrefených, kteří se poznali" jsou trapné, když Fiala mluví o "prodavačích strachu", je NAPROSTO VŠEM jasné, koho tím myslí. Už proto, že mluví akorát o dvou věcech: buď tom, jak je skvělý (i když začne o čemkoliv jiném), a nebo o zloduchovi Babišovi, který ničí jeho skvělé dílo. Ten projev měl samozřejmně pečlivě připravený, s důkladně promyšlenými slovy a jasnou snahou o podpásové údery, jako vždy. A že si to nedokázal odpustit ani v premiérském Vánočním projevu už jen svědčí o jeho "nestátnickosti" - tedy nezájmu o spokojenou společnost, ale jen o urputnou snahu zvítězit za každou cenu.
Významným prodavačem strachu je sám ,,velký,, Fiala.Je to on,kdo neustále straší imaginárními populisty,přitom sám je se svými nesmyslnými sliby jedním z nich.Nálepkou extremista označí každého,kdo nesdílí jeho hloupou politiku.Jedno prvenství mu nelze upřít.Je jednička v prodávání planých slibů.
Myslím že by mu měli v Bohnicích už zařizovat nějakou cimru z kecpultem.Mají na to necelý rok.Doufám že to stihnou,pokud na to nebude vypsáno výběrové řízení nebo nezasáhnou Děti země,že fialka potřebuje dobrou půdu a nějaké kvalitní hnojivo.Jak vidím toho panáčka z nastřelenými vlasy chce se mi zvracet.
Kdyby pan premiér více přemýšlel, dosáhl by většího efektu Odkaz
Mě tak přijde, že slovo "strach" se nejčastěji objevuje v proslovech členů pětikoalice, snad už překonalo v počtu použití i slova jako "Babiš, fašisti, populisti, dezoláti, Ukrajina a německé platy"
Jinak vánoční projev pana premiéra Fialy je výjimečný jen tím, že je jeho poslední.
Jo Havlíček. Ten podle kterého jsme bez rusského zmzli,litr benzínu stál 300kč a chleba je na příděl. Tan to rozhodně. Nebo ten co začne vracet co nám fialová vláda vzala?? Tak to určitě. A stejně mu tady tupý pohunci sekty ANOfert budou pořad věřit.
Od p. Šafra jsem četl už lecos, ale tenhle ideologický blábol je zatím vrchol jeho " žurnalistické" kariéry 😀. Kam se hrabou komunističtí pisálci 50 tých let, to jsem si myslel, že už takovouto hloupou tendenční hrůzu nikdy neuvidím.
"Jsme nezávislý zpravodajský server s důrazem na kritické myšlení a investigativní žurnalistiku. Věnujeme se široké škále domácích i zahraničních témat, jako stěžejní témata vystupují Andrej Babiš a válka na Ukrajině.
Internetový deník Forum 24 se snaží chránit svobodu informací v éře, kdy média vlastní Andrej Babiš a oligarchové." - Oficiální představení Forum24...
Děkuji za názorný příklad nezávislého článku, pravdivě a investigativně upozornit na hrůzu a strach, který vyvolává ANO s Babišem v čele a její "pohůnci". Děs a bída na kvadrát.
Lepší provládní plátek neexistuje a odvádí perfektní propagandu, gratuluji.
Osobně sám velký Šafr si napsal tento oslavný článek.Přímo ukázkové vlezdoxxxxxxxxx lezectví.Co jiného čekat od provládního dezinformačního Forum 24.Koho chleba jíš,tomu napiš oslavný článek!
Zatím my nikdo nenabídl strach, ale blbou náladu mívám často a to díky Vám neschopný matlale Fialo