Asi nikdy se žádný politik nedokázal,tak hezky pochválit jako Ukrajinec Fiala.Jsem zvědavý jestli bude mít tu drzost před volbami přijet na Moravu 😁.Co slyším je tady hodně "populární"
Já ani nikdo z mé rodiny i okolí Fialovu vládu volit nebude.To co předvádí nynější vláda to je opravdu katastrofa.Všichni ostatní můžou za všechno a na sebe hážou jen samé superlativy.
Pane Šafr , Vy jste musel být komouš jako stehno .Všichni co mají jiný názor jako premiér jsou "potrefené husy" co kejhají . Dle Vás už aby tady vládla jen jedna strana a jeden názor ?!
Do Titaniku už se řine voda ale FORUM 24 ještě pěje oslavnou píseň na kapitána a ty co vojají po záchraně nazývá potrefené husy.
Úžasný! 90% kolaborantů tady vychvaluje pologramotnýho makaka a slováka k tomu. Nemají jediný argument ani střední školu a nadávají na prof.Fialu. Klasická Česká lůza.
Čtu zde pouze
pologramotné přispěvky.
Fiala je geniální tvůrce dehonestačních hesel. Jinak ale marnost nad marnost. Měl jsem takového kamaráda. Ten dokázal zesměšnit každého, jinak to ale byla mrva.
Tato vláda nic nedokázala, vše zničila a teď si bude hrát na naše.zachrance!Bohužel nemi tady nikdo,koho bych šla volit!Pokud to tak setrva nadále, tak petikolka to fakt nebude!!!🤑
Fiala neuspěl, jen zase dokázal, že umí dobře využívat současného právnického státu v Česku (ono mu nic jiného ani nezbývá), a že pravda ho koneckonců nezajímá, jen politické body v médiích...
Ale to si myslí jen na foru 20-24. Prodavač fialových snů určitě přesvědčil jen tak 15% stejných eurohujerů a fialových snílků a jejich rodinné příslušníky.
Největší prodavač strachu je náš premiér Fiala, který prohlásil, že jsme ve válce. Měli ho zavřít za šíření poplašné zprávy.