1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Asi nikdy se žádný politik nedokázal,tak hezky pochválit jako Ukrajinec Fiala.Jsem zvědavý jestli bude mít tu drzost před volbami přijet na Moravu 😁.Co slyším je tady hodně "populární"

8
Před 5 měsíci

Já ani nikdo z mé rodiny i okolí Fialovu vládu volit nebude.To co předvádí nynější vláda to je opravdu katastrofa.Všichni ostatní můžou za všechno a na sebe hážou jen samé superlativy.

7
Před 5 měsíci

Pane Šafr , Vy jste musel být komouš jako stehno .Všichni co mají jiný názor jako premiér jsou "potrefené husy" co kejhají . Dle Vás už aby tady vládla jen jedna strana a jeden názor ?!

3
Před 5 měsíci

Do Titaniku už se řine voda ale FORUM 24 ještě pěje oslavnou píseň na kapitána a ty co vojají po záchraně nazývá potrefené husy.

12
Před 5 měsíci

Úžasný! 90% kolaborantů tady vychvaluje pologramotnýho makaka a slováka k tomu. Nemají jediný argument ani střední školu a nadávají na prof.Fialu. Klasická Česká lůza.

1
Před 1 měsícem
René Vodenka

Čtu zde pouze

pologramotné přispěvky.

Před 5 měsíci

Fiala je geniální tvůrce dehonestačních hesel. Jinak ale marnost nad marnost. Měl jsem takového kamaráda. Ten dokázal zesměšnit každého, jinak to ale byla mrva.

3
Před 5 měsíci

Tato vláda nic nedokázala, vše zničila a teď si bude hrát na naše.zachrance!Bohužel nemi tady nikdo,koho bych šla volit!Pokud to tak setrva nadále, tak petikolka to fakt nebude!!!🤑

4
Před 5 měsíci

Fiala neuspěl, jen zase dokázal, že umí dobře využívat současného právnického státu v Česku (ono mu nic jiného ani nezbývá), a že pravda ho koneckonců nezajímá, jen politické body v médiích...

2
Před 5 měsíci

Ale to si myslí jen na foru 20-24. Prodavač fialových snů určitě přesvědčil jen tak 15% stejných eurohujerů a fialových snílků a jejich rodinné příslušníky.

1
Před 5 měsíci

Největší prodavač strachu je náš premiér Fiala, který prohlásil, že jsme ve válce. Měli ho zavřít za šíření poplašné zprávy.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt