Musím se smát , když se podívám na fotku autora článku a fotku toho malíře pokojů .
Hned mi je jasný ten žárlivecký a zakomplexovaný styl psaní autora . 😃
Vidí sympatického , mnohem atraktivnějšího chlapa , než je on sám a tak si zvedne ego napsáním článku o osobě , která má svůj názor a svoje vidění světa . Samozřejmě v duchu - co si to dovoluje . 😂
Mengele byl také pohledný muž a Židé mu to záviděli. Tedy alespoň podle logiky našich vlastizrádců. Já a každý kdo není rusofilní lejno si to nemyslíme.
Netík možná skutečně je komická figurka bez mozku, ovšem styl článku šéfredaktora Fora24 Šafra je tedy unikátní. Kvalitnější text by napsal nejspíš kdejaký chatbot. Sloh malého děcka. Dnes může šéfovat kdokoli cokoli, pak to takhle vypadá.
Netík je směšná postavička, toho zoufalce snad ani nemá cenu trestat, pro něj je dostatečný trest už to, že musí žít s chorým mozkem.
A jestli mu podobní jako on chtějí něco přispívat, navzdory té strašlivé "Fyjalovje drahotě", je to jejich věc.
Zase politický proces. A předseda SPD bude vrcholné číslo tohoto demokratického cirkusu. Zase jeden důkaz, že zlo za komunistů dělali lidovci. Vládli s nimi a měli školy. ( Soudce,policii, úředníky)Do té doby poddaní školy neměli,nemohli. Dnešní rozsudky jsou nápadně podobné s těmi z 50. Let.
Není ten Šafr nějaký divný člověk? Tohle by snad asi nemělo tvořit nějaké články.
Kázaní otce Netíka mě vždy pobaví. Mezi jeho nejlepší kousky řadím telefonát s Elonem Muskem a dopis Vladimíru Putinovi, z kterého pak Putin údajně citoval na veřejné akci Jakubova moudra. Je to hluboce věřící člověk, který přeje smrt Ukrajincům. Rodina na něj musí být pyšná 😀
Pan Šafr a jeho deníčky z Bohnic......
Máte pravdu! Pokud jsou činy lidí typu Netík jenom fakticky popsány, vypadá to, jako kdyby pan Netík zdrhnul z Bohnic. A to se týká všech těchto "věrozvěstů" svobody slova.
Živý příklad bezvýznamné štěnice. Měl dostat nepodmíněný trest! Ve věznici určitě malíře pokojů upotřebí.
Proč pisálek neustále zmiňuje "malíř pokojů " měl by se za to někdo stydět? Jak ubohé a to zdejší Rusácké onuce nesnáším
údajně tento proruský šváb maloval nadále i červenými barvami,v některých již těžko dokázaných případech i barvou rudou