1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Zvolením Babiše se přestěhujeme z deště pod okap. Bude hůř, a pro příklad se můžeme podívat na Slovensko.

46
Před 4 měsíci
Jiří Trnka

hůř být už nemůže , tak velký deficit, vysoké ceny energií a ceny potravin nikde v evropě nemají

42
Před 4 měsíciUpraveno

Hodnocení práce současné 👾 vlády pro ČR a její občany, přínos = nedostatečná.

Tedy za - 5. 👎👎👎👎👎

Horší ,,známka" bohužel neexistuje.

Vykopnout u voleb bez šance návratu této škodné zpátky!!!

25
Před 4 měsíci

Vláda nedostala od Forum24 za 1? Aby vám nevyschly státní finance, silně provládnímu Forum24. Taková urážka vlády! Alespoň jste vzpomenuli Babiše, takže vám asi bude odpuštěno.

97
Před 4 měsíci

za mně 5 a z chování polepšovna!

3
Před 4 měsíci
Petr Vačkář

Tam, kde řeknete tě, patří kratší mě, tam, kde můžete říct tobě, je správný delší tvar mně.

A..takto...funguje....převážná většina...koblihářů.

Před 4 měsíciUpraveno

Chybí tu ještě zmínka o zastavení každoročniho toku desítek miliard z našich daní do Agrofertu.

62
Před 4 měsíci
Frantisek Belohlavek

Z našich daní teče mnohem víc jinam. Zaklínadlo Agrofert,nebo Babiš už dávno nefrčí.

123
Před 4 měsíci

Autor drobátko pominul, že vláda byla zvolena na základě volebních slibů. Těch se elegantně zbavila předělaným programovým prohlášením v roce 2023, kdy po katastrofálním počínáním v roce 2022 vyhodila z původního programového prohlášení většinu předvolebních slibů.

16
Před 4 měsíci

Vládu hodnotím 5 nic jiného si nezaslouží, kdyby takto pracovalo většina lidí tak budeme mít velikou nezamestnanost

19
Před 4 měsíci

Fajn. Vaše hodnocení už známe. A nyní prosím zveřejněte hodnocení nás -obyčejných lidí. Nevím, zda vám bude stupnice stačit

99
Před 4 měsíci
David Bàrta

Obyčejných lidí z vašeho bufetu?

62
Zobrazit další 2 reakce
Před 4 měsíci

Pan Šafr mě zklamal, čekal jsem od něj 1*, v nejhorší případě "vyváženou" 1-.

17
Před 4 měsíci

Šafr zase vytvořil falešnou lichotku, která je ve skutečnosti, a ve svém výsledku, zcela opačná. 2 (dvojka) "určitě obstojí", ale pokud to bude hodnocení podle ruské školní stupnice, tedy za 4. A to je ještě příliš lichotivá známka. Šafr byl asi dlouho v nějaké bublině, která mu zabránila, aby zvěděl, že vládě věří 2 % a hodnocení jejího představitele profesora Nutelly-Fialy, v hodnocení premiérů vykazuje místo nejhorší - tedy pooooslednííííí. Šafr tedy jako obvykle, krmí veřejnost nesmyslnými hloupostmi, myslíce si naivně, že mu to národ spolkne.

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt