Zvolením Babiše se přestěhujeme z deště pod okap. Bude hůř, a pro příklad se můžeme podívat na Slovensko.
hůř být už nemůže , tak velký deficit, vysoké ceny energií a ceny potravin nikde v evropě nemají
Hodnocení práce současné 👾 vlády pro ČR a její občany, přínos = nedostatečná.
Tedy za - 5. 👎👎👎👎👎
Horší ,,známka" bohužel neexistuje.
Vykopnout u voleb bez šance návratu této škodné zpátky!!!
Vláda nedostala od Forum24 za 1? Aby vám nevyschly státní finance, silně provládnímu Forum24. Taková urážka vlády! Alespoň jste vzpomenuli Babiše, takže vám asi bude odpuštěno.
za mně 5 a z chování polepšovna!
Tam, kde řeknete tě, patří kratší mě, tam, kde můžete říct tobě, je správný delší tvar mně.
A..takto...funguje....převážná většina...koblihářů.
Chybí tu ještě zmínka o zastavení každoročniho toku desítek miliard z našich daní do Agrofertu.
Z našich daní teče mnohem víc jinam. Zaklínadlo Agrofert,nebo Babiš už dávno nefrčí.
Autor drobátko pominul, že vláda byla zvolena na základě volebních slibů. Těch se elegantně zbavila předělaným programovým prohlášením v roce 2023, kdy po katastrofálním počínáním v roce 2022 vyhodila z původního programového prohlášení většinu předvolebních slibů.
Vládu hodnotím 5 nic jiného si nezaslouží, kdyby takto pracovalo většina lidí tak budeme mít velikou nezamestnanost
Fajn. Vaše hodnocení už známe. A nyní prosím zveřejněte hodnocení nás -obyčejných lidí. Nevím, zda vám bude stupnice stačit
Obyčejných lidí z vašeho bufetu?
Pan Šafr mě zklamal, čekal jsem od něj 1*, v nejhorší případě "vyváženou" 1-.
Šafr zase vytvořil falešnou lichotku, která je ve skutečnosti, a ve svém výsledku, zcela opačná. 2 (dvojka) "určitě obstojí", ale pokud to bude hodnocení podle ruské školní stupnice, tedy za 4. A to je ještě příliš lichotivá známka. Šafr byl asi dlouho v nějaké bublině, která mu zabránila, aby zvěděl, že vládě věří 2 % a hodnocení jejího představitele profesora Nutelly-Fialy, v hodnocení premiérů vykazuje místo nejhorší - tedy pooooslednííííí. Šafr tedy jako obvykle, krmí veřejnost nesmyslnými hloupostmi, myslíce si naivně, že mu to národ spolkne.