1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Taková známka pro hodnocení není a tohle mafiánské a lhářské seskupení co si říká vláda je jenom pro smích v čele s největším lhářem všech dob , jen mamon mamon ,lhaní ,podvody,okrádání ale na sebe nikdy nezapomenou ,a národ ten je jim u,,,,,,,,,,

14
Před 4 měsíci

Ta akcelerace výstavby dálnic... V současné perspektivě bych v tom viděl spíš úspěch lobbistů než vlády.

6
Před 4 měsíci
Zbyněk Šustala

Také všech kteří jim to v minulosti připravili. Sami by na to nestačili.

Před 4 měsíci

Dobrý den, díky za objektivní zhodnocení. Něco se povedlo víc, něco méně, ale každopádně jsem rád, že je tu vláda Petra Fialy a AB nesedí ani ve Strakovce ani na Hradě. Doufejme, že ve volbách to podobně bude vidět většina voličů, abychom se další 4 roky nemuseli stydět za premiéra, který neumí sestavit ani kloudnou českou větu.........

46
Před 4 měsíci
Pavel Šilar

Hele Šilar,nějak jsi zapomněl na 90% voličů,kteří se za tohoto světového lídra již 3 roky stydí a tuto amatérskou sešlost ve strakovce nevyjímaje.

44
Před 4 měsíci

2- ??? 😆😆 Tak to jste se trošku spletli,ne ??? Spíš tak 8- by odpovídalo !!! ... 🤣😂🤣

58
Před 4 měsíci

Spíš 4- a to jsem ještě hodnej. 🙂

6
Před 4 měsíci

Forum24 si muselo na Fialovo vládu zasednout, protože normálně ji hodnotí známkou 1* a najednou 2- . No to mě podrž. 😃

7
Před 4 měsíci

Vyvážena bilance 😀😀😀😀😀 ale jje Silvestr tak proč ne, pisálku …

4
Před 4 měsíci

Kdy už pochopíte, že o toto všem našim i světovým vládám jde - rozdělit lidi - mladí x staří, anoisti x fialovci, vaxeři x antivaxeři.... A lidi se vesele hádají a Fiala s Babišem a jejich party vesele řádí! Viděl někdo za 3 roky této vlády, která v každé větě skloňuje Babiš, Babiš, Babiš, že by mu KONEČNĚ zarazili dotace???

1
Před 4 měsíci

2- to snad ne to psal volič tohodle demobloku kterej na co sáhne to pohnojí a co slíbí to hned po volbach poruší známka 5 je to nej co může tahle pseudovláda dostat

6
Před 4 měsíci

Tak z chování to jo ale za velice dobře placenou práci z peněz daňových poplatníků na to není stupnice.

29
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt