1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

nemyslím si, že by agrofert kácel lesy. to zřejmě některé firmy z holdingu se této aktivitě věnují.

to se ale čtenář nedozví

autor to je tedy zoufalec co má místo mozku v hlavě z antibabiše kostku.

to je ale dost málo 😄

Před 3 měsíci

Považuji tento deník za největší pokrytce: "Nechceme psát o Babišovi, ale musíme"

1
Před 3 měsíci

Ten zmetek si nás prostě koupí všechny..🤣

4
Před 3 měsíci

Když jsem si přečetl několik příspěvků tak jsem užasl nad tím kolik máme "odborníků a odbornic" v čele s pí.Gajdovou. Jenom o problematice lesů neví vůbec nic a píší bláboly a nesmysly. Ono se dámy v produkčních lesech musí kácet a dřevo je důležitá surovina. To kde, co a kolik se bude kácet určí lesní hospodáři a ne Babiš či kterákoliv firma, která vyhrála tendr. Tak se už konečně zdržte plácání nesmyslů do věcí o kterých nic nevíte.

3
Před 3 měsíci

Blahoslaveni ti chudí duchem jejichž je království nebeské. Otevřenou soutěž asi také nesmí vyhrát! Opravdu jste novinářská žumpa!!!!!

31
Před 3 měsíci
Jaroslav Heřmánek

Klídek koblížku. Všeci kradnů, jak pravil estébák.

23
Před 3 měsíci

Domnívám se, že potomci zarputilých příznivců tohoto, ehm jak to slušně nazvat...., budou proklínat své rodiče, že toto mohli dopustit. Ostatně jako moji potomci mě, že jsem tomu (dělám co mohu, jsem jen bezvýznamný občan) nezabranil.

4
Před 3 měsíci

Kdo umí, ten umí a kdo neumí, tak závidí a kydá špínu. Konkrétně Forum "umí"

tak, že žebrá o příspěvky na své žvásty, protože seriózní novinařinu neumí.

20
Před 3 měsíci
Břetislav Machaček

"Seriózní novinařina" je nekritizovat Babiše?

7
Před 3 měsíciUpraveno

Shrnutí tohoto článku:Babiš je nedemokratický padouch,satan,proruský šváb a trhá muškám křidélka.Volte profesora,který vám zajistí za čtyři roky platy jako v Německu a levné elekroauto do každé rodiny.

Před 3 měsíci

Makak Stbák z čobolákova nebude plundrovat jen české lesy, ten to tady podle hesla "po nás potopa" vypucuje všechno, naši vnoučci ho budou nenávidět a učit se o tomto komančským spratkovi v učebnicích dějepisu....

2
Před 3 měsíci

Babiš prý děkuje FORUM 24, za bezplatnou reklamu ve smyslu i negativní reklama, je reklama. Prý by ho v mafře stála víc i v době kdy ji sám vlastnil 🙂

A mimochodem je článek o ničem. Soutěž proběhla v pořádku, vyhrála firma, která nabídla nejlepší cenu a služby, a to je demokracie a tržní ekonomika ne? 🙂

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt