1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Pro mě je také od samého počátku naprostou záhadou, jak může taková obskurní figura jako Babiš (po všech stránkách) být pro někoho vůbec volitelná.

27
Před 4 měsíci
Alexandr Šír

Vidíte, já řeším stejnou záhadu s Pekarovou, Rakušanem a bohužel po všech těch samochvalách, hnoje z vládě loajálních médií a ignoranci reality i s panem Fialou.

10
Před 4 měsíci

Panu Fialovi věřím, že nás nechce odtáhnout do RU.

U AB záleží na tom, jak si vyhodnotí, co je pro rozšiřování jeho vlastního majetku nejvýhodnější.

38
Před 4 měsíci
Stanislava Tlusta

A váš jmenovec bývalý politik Tlustý(ekonom)mu nevěří ani dobrý den. A je z ODS.

1
Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

Fiala a Babiš nejsou řešením. Oba dva předvedli příliš chabé výkony na to, aby měli pokračovat v dalším volebním období. Šanci musí dostat někdo, kdo se vymyká dosavadnímu vývoji. Proto dejte šanci mladým nezatíženým a přitom odpovědným lidem: Hnutí Generace, seznamte se na: hnutigenerace.cz, naděje umírá naposledy...

1
Před 4 měsíci

Babiš možná vyhraje volby, ale premiérem nebude ! Chytrých voličů je více než hlupáků.

35
Před 4 měsíci

Forum24, provladní banda by se měla probudit. Teď bude 10 měsíců prudit ze strachu , že ztratí finanční podporu.

38
Před 4 měsíci
Jaromir Safranek

víte co o vás prohlašuje Babiš? jste jednoduší , což znamená hloupí

21
Zobrazit dalších 35 reakcí
Před 4 měsíci

Koukám že Fiala do své kampaně zapojil všechny podporovatelé téhle vlády to asi k kampaní patří ale pozor dejte si na urážky můžete být pokutováni

3
Před 4 měsíci

Měje úplně jedno kdo bude vládnout jestli to bude Babiš a nebo Fiala ale můj hlas má jedině pan Babiš ❤️❤️

15
Před 4 měsíci
Ivana Prokopvá

Soudruh zůstane vždy soudruhem. Za bolševika mi řekl jeden soudruh z vedení závodu kde jsem pracoval, při oslovení:" Pane řediteli" ředitele závodu, že PÁNI VYMŘELI a jsou jenom soudruzi. Agent Babiš by se mohl též při oslovení pan na Vás ZLOBIT. Přeji hezký den.😉😂.

6
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 4 měsíci

Věřím se se Babiš do Strakovky nakonec nedostane. Byl by to jak vnitropolitický tak zejména zahraničněpolitický problém pro naši zem.

11
Před 4 měsíci

Šafr jako vždy s paní Hovorkovou a Míčou nezklamou. Jsem zvědavý o čem budete psát po volbách.

4
Před 4 měsíci

Čekal jsem, kdy vrchní propagandista Šafr přispěje nějakým "moudrem" k

potenciální záchraně Fialy.

8
Před 4 měsíci
Jaroslav Verner

Fiala končí, zvoneček. Bude přednášet na vysoké škole, jak se něco pokazilo i když on dělal vše výborně. I negativní zkušenost je zkušenost. Akorát ztráta času a cesta do pekel. Rozumím tomu dobře, že jenom blbec, děla dvakrát stejnou chybu?

3
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt