1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Zemanův projev sice nebyl vánoční, ale pravdivý. Fialův projev se snažil být vánoční, ale naprosto neobjektivní, přímo vylhaný a zmanipulovaný.

117
Před 5 měsíci
Slavomír Lokvenc

V čem lhal? Že se máme stále lépe? Já ano a jestli Vy ne, děláte něco špatně.

103
Před 5 měsíciUpraveno

Patřím k té části společnosti, která se nechce vrátit ani k dinosaurům, ani do pravěku a vůbec už ne před listopad 1989. Patřím k té části společnosti, která si přeje návrat před rok 2021. Návrat k době, kdy u nás vládl zdravý rozum a ne rudozelená rusofobní ideologie.

32
Před 5 měsíci
Jiří Novotný

Návrat od té jejich tzv. liberální demokracie k demokracii bez přívlastků, která tu více méně byla od roku 1990

2
Před 5 měsíci

Fialová rozumná řeč? Takže pokud nám týpek v brejličkách a kravatce maže med kolem huby, tak je to "rozumná řeč"? Takže úplně stejně jako novoroční projevy Gustava Husáka, super... Že byl Zeman trochu jedovatý, to bylo všechno špatně. Mně se chce blejt...

47
Před 5 měsíci
Vítězslav Drozd

Trochu jedovatý? Prosím vás napište mi jedinou pozitivní větu, kterou ten člověk v tak sváteční den pronesl. Opravdu jednu jedinou pozitivní větu prosím. Já jsem vděčná panu Fialovi, že nikoho neurážel, že byl klidný a v pohodě. Nezapomeňte mi napsat tu jednu větu.

5
Před 5 měsíci

"A proč je zrovna Petr Fiala, tento rozumný a veskrze normální člověk, který pronesl v podstatě brilantní vánoční projev, terčem takové nenávisti?"

Protože lže ráno, v poledne, večer.

Protože okradl penzisty o 12 000,- ročně a sobě si přidal (i) desetisíce.

Protože mezi ně rozhodil jak psům pár stovek a inflace je přitom obrala o 30% toho, co si za celý život naspořili a už nemají šanci tuto situaci napravit.

Protože je víc premiér ukrajinský než český.

Protože každý, kdo nesouhlasí z jeho signály a kroky je proruský troll.

Protože, kde člověk vejde a z někým mluví, má každý pro něj jen výrazy,

za které je tady okamžitý doživotní BAN.

Proto patří do propadliště dějin a už aby to bylo...

7
Před 5 měsíci
Zdeněk Slíva

👍👍👍

Před 5 měsíci

Pavle, máš samozřejmě nárok na svoje názory. Ale tak nějak při obdivu Fialy zapomínáš na hlouposti a sliby, které Fiala pronášel.

Nevzpomínáš si, jak např. tvrdil, že "ceny začaly klesat" - lež jako hrom; nebo na sliby "o nezvyšování daní" - další lež jako hrom ?

A na tom žádný "brilantní vánoční projev" nic nezmění.

14
Před 5 měsíci
Jiřina Ireinová

Jo, ale nikdy nesliboval rychlobruslařskou halu Sáblíkové, to byl někdo úplně jiný a měl na to 8 let....

5
Před 5 měsíciUpraveno

Novinář by měl být nestranný. Objektivně i volič této vlády, nemůže být spokojen. Pokuď Vy hájíte tuto vládu, tak to s Vaší objektivitou, má k realné situaci stejně daleko, jako ke mzdám v Německu a zavání to fanatismem.

44
Před 5 měsíci
Dalibor Šulc

Aha, takže kdyby vychválil nenávistné plácání Zemana a pošpinil premiéra, tak by byl pan Šafr objektivní? Přečtěte si to znovu a pak zkuste psát něco o objektivitě.

39
Před 5 měsíci

Foprum24 a Šafr "nestranné a nezávislé hodnocení" - člověče, Vy to nepijte ani ředěné, takovou snůšku lží může člověk čekat jen od našeho premiéra, ať už jde o covid, Ukrajinu atd., ten buď neví, co ,mluví a nebo jen lže

53
Před 5 měsíci
Zdeněk Mračno

Nesmysl. Lžete vy. Inteligentní člověk si udělá závěr sám.

25
Zobrazit další 3 reakce
Před 5 měsíci

KOnečně rozumný článek , v dnešní době myslí každý jen na sebe , nikdo nekouká do budoucnosti , pokud zde bude vládnout Babiš , nic se nezmění , on řekne lidi to zvládnou co by jsme měnili , a jen on sám bude dál bohatnout , protože má stále málo , nejsem závistivá , mám peněz dost , mám důchod a pracuji , ale jen mě štve jak jsou lidi permanentně naštvaní , závistiví , ráno otevřu internet a jen samé strašné zprávy , proto je lepší je nečíst , protože jen minimum je pravda . Jen uměle vyvolaný pocit strachu , jestli budeme mít za co žít , kdo pracuje a neutrácí zbytečně , tak to zvládne . Slibovat umí každý , když mu o něco jde , ale co se stane potom..... jako vždy nic . Lidi jen budou zase nadávat a to je stále dokola. Už vidím ty odpovědi , ale každý má svůj názor.

23
Před 5 měsíci

Fiala řekl jedinou pravdivou větu : máme se dobře díky generacím , co tu byli před náma . A já dodám , že se ještě budeme mít dlouho poměrně dobře , protože ani tahle banda neschopných diletantů za jedno volební období nedokáže zničit to , co se tu věky budovalo . Byť mnozí mylně začínají věřit , že se jim to možná podaří..

45
Před 5 měsíci
Zbigniew Konewka

Počkejte si ,jestli vyhraje ANO tak uvidíte co dovedou.A mám dojem že to nebude moc pěkný.

39
Zobrazit další 2 reakce
Před 5 měsíci

Opět defilé objektivity, pravdy a lásky. Fórum nezklamalo a diskuzní fanklub těž ne. A tohle má v rukou budoucnost naší, našich dětí a vnoučat..

11
Před 5 měsíci
Václava Seemannová

Můžeš se odstěhovat na Slovensko, nebo rovnou do Ruska, kdo ti brání???

5
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt