1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Ten zakyslý, ztrpklý, zlomyslný dědek Zeman nedá pokoj. Zatlačit ho na Vysočinu na jeho člun a nechat ho tam chrlit jed a zášť.

14
Před 4 měsíci

Právě, že rozum není v módě od nástupu Fialový vlády hnusu, duhy, drahoty, ideologické psychopacie, morálního I hodnotového úpadku a likvidace demokracie

11
Před 4 měsíci

Pokud se P. Fiala slovy o přiblížení se německým platům zesměšnil, jak potom nazvat slova . Klause, věrného souputníka M.Z. v letech devadesátých. A ostatmě i slova jiných politiků, kteří slibují podobné věci - a také nesmyslné.

Před 4 měsíci

Fórum jako Fiala, jen pokračujte, konec blbé nálady se blíží.

28
Před 4 měsíci
Josef Langr

Konečně se budete moci smát tomu chaosu který nás čekt po nástupu vlády ANO. Je mi Vás líto,že máte tak krátkou pamět.O rozumí se radši vyjadřovat nebudu.Nechci Vás urážet

15
Před 4 měsíci

Nejen Fiala, ale ani Šafr nezklamal. Mají nás za nemyslící ovce. U voleb jim to vrátíme, už se těším, o čem bude Šafr psát.

13
Před 4 měsíci
Ladislav Vlasák

Bude psát o přešlapech vlády nebo snad žádný přešlapy najednou vláda ( jakákoliv ) najednou dělat nebude jenom proto že jí vede estébák? Co třeba takhle 5x výměna ministra :D

5
Před 4 měsíci

Jsem, podobně jako Zeman, obyčejný důchodce. Také bych, podobně jako Zeman, rád pohovořil na tv Prima CNN. Kdy a v kolik mám přijít?

11
Před 4 měsíci

O vánočních svátcích promluvil premiér Petr Fiala - státnický projev s kterým inteligentní a slušní lidé musí souhlasit !

17
Před 4 měsíci

nenašel na tom shodu v ODS samotné....Blažek a jemu podobní to s Babišem táhnou...

3
Před 4 měsíci

Tam kde končí rozum a moudrost, tam začíná Bláznoství 🙂.....Pavle hobluj ..

2
Před 4 měsíci

😂To se opravdu nedá číst.Snad se někdy ještě dočkáme rozumných politiků a novinářů,co nepíšou bludy

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt