Ten zakyslý, ztrpklý, zlomyslný dědek Zeman nedá pokoj. Zatlačit ho na Vysočinu na jeho člun a nechat ho tam chrlit jed a zášť.
Právě, že rozum není v módě od nástupu Fialový vlády hnusu, duhy, drahoty, ideologické psychopacie, morálního I hodnotového úpadku a likvidace demokracie
Pokud se P. Fiala slovy o přiblížení se německým platům zesměšnil, jak potom nazvat slova . Klause, věrného souputníka M.Z. v letech devadesátých. A ostatmě i slova jiných politiků, kteří slibují podobné věci - a také nesmyslné.
Fórum jako Fiala, jen pokračujte, konec blbé nálady se blíží.
Konečně se budete moci smát tomu chaosu který nás čekt po nástupu vlády ANO. Je mi Vás líto,že máte tak krátkou pamět.O rozumí se radši vyjadřovat nebudu.Nechci Vás urážet
Nejen Fiala, ale ani Šafr nezklamal. Mají nás za nemyslící ovce. U voleb jim to vrátíme, už se těším, o čem bude Šafr psát.
Bude psát o přešlapech vlády nebo snad žádný přešlapy najednou vláda ( jakákoliv ) najednou dělat nebude jenom proto že jí vede estébák? Co třeba takhle 5x výměna ministra :D
Jsem, podobně jako Zeman, obyčejný důchodce. Také bych, podobně jako Zeman, rád pohovořil na tv Prima CNN. Kdy a v kolik mám přijít?
O vánočních svátcích promluvil premiér Petr Fiala - státnický projev s kterým inteligentní a slušní lidé musí souhlasit !
nenašel na tom shodu v ODS samotné....Blažek a jemu podobní to s Babišem táhnou...
Tam kde končí rozum a moudrost, tam začíná Bláznoství 🙂.....Pavle hobluj ..
😂To se opravdu nedá číst.Snad se někdy ještě dočkáme rozumných politiků a novinářů,co nepíšou bludy