Co bude s mumií Lenina je naprosto jedno. Spíš je na stole jiná otázka, co bude s námi, když dovolíme aby zvítězil Putin. Část Evropy i USA začínají couvat. A Slovensko i Maďarsko se cpou do ruského náručí. A nás zajímá co s Leninem? Vždyť nás ani nezajímá, že Konrád Henlein je dodnes čestným občanem Liberce.
Bylo by dobré informace historika doplnit. Jaké národnosti byli předkové Lenina, kde bral inspiraci pro svůj vývoj, kde nacházel ochranu při pronásledování a kdo financoval jeho boj. Hodně úspěchů!
Je to jejich věc co si sním udělají, nesnáším lidi co vnucuji svoje názory druhým
Na začátku článku je napsáno esej. Takže nikdo nikomu nic nevnucuje, je to jen autorovo zamyšlení
Ale paní učitelka říkala, že Lenin je věčný. No jo chlapečku, ale tady jsi v Žitný 😀
Petr Hlaváček je doopravdy hlava ! Tolik nenávisti v tomto článku je důkazem jeho malosti.
Pane Vodičko, dal jsem si tu práci a podíval se na Vaše příspěvky na webech seznam.cz. Došel jsem k názoru, že jste obyčejný provokatér a starý rudý aparátčík (bydlet za 300,- Kčs na Vinohradech bylo i za komoušů privilegium). Přestaňte, prosím, plivat své jedy, už to není zábavné, ale k pláči.
Houby že je v Ječný , dneska jsem ji projel 2X a Lenin nikde . Vidíte jak žvaněj
A nejezdil jste Žitnou?
Ten článek mohl napsat jen kus, zbytek si dodejte nebo mě zas ti ukáčka že seznamu bloknou
Co je prosím v článku špatně, případně co vás tak rozohnilo?
Co bude s mumii? Třeba by mohl být Vladimír Iljic první sovětský občan, který přistane na Venuši.
Já slyšel, že je Lenin v Žitný a ne v Ječný.
Jó tak on je vystavenej v Moskvě na Rudém náměstí u zdi Kremlu ? Áha já myslel že V Ječný. Tam co jezdí tramvaje z Karláku na IP Pavlova tam jsem ho hledal. Aha 😃😂
Hodit nekam do kanalu, jinou uctu si nezaslouzi ...
To byste problém jen přesunul.
Ve stokové síti by tělo plynulo s proudem, resp. bez proudu leželo.
Potkani konzervované maso nežerou, přirozený rozklad by trval roky.
Takže, dříve či později, tělo doputuje k hrubým česlím na vtoku do čistírny odpadních vod; nebudeme pro tento případ uvažovat možnost přestupu těla přes dešťový oddělovač („odlehčovací komoru“) do odlehčovací stoky, a dál až k mřížím výtoku do vodoteče.
Tudíž se Nesmrtelný Lenin zachytí na oněch hrubých česlích, musí být vytažen, prostí zaměstnanci čistírny na něj zírají, čepice uctivě žmoulajíce v mozolnatých dlaních.
Milici nic nenahlásí, někdo si Nesmrtelného odnese domů, urobí mu mausoleum ze svého obýváku, k uctívání největší relikvie světa pozve sousedy …
A už tu máme nový kult. 😕
Jo, důsledky je třeba domýšlet, ne že ne.