1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Co bude s mumií Lenina je naprosto jedno. Spíš je na stole jiná otázka, co bude s námi, když dovolíme aby zvítězil Putin. Část Evropy i USA začínají couvat. A Slovensko i Maďarsko se cpou do ruského náručí. A nás zajímá co s Leninem? Vždyť nás ani nezajímá, že Konrád Henlein je dodnes čestným občanem Liberce.

1
Před 1 rokem

Bylo by dobré informace historika doplnit. Jaké národnosti byli předkové Lenina, kde bral inspiraci pro svůj vývoj, kde nacházel ochranu při pronásledování a kdo financoval jeho boj. Hodně úspěchů!

Před 1 rokem

Je to jejich věc co si sním udělají, nesnáším lidi co vnucuji svoje názory druhým

5
Kusikova Anna

Na začátku článku je napsáno esej. Takže nikdo nikomu nic nevnucuje, je to jen autorovo zamyšlení

1
Před 1 rokem

Ale paní učitelka říkala, že Lenin je věčný. No jo chlapečku, ale tady jsi v Žitný 😀

8
Před 1 rokem

Petr Hlaváček je doopravdy hlava ! Tolik nenávisti v tomto článku je důkazem jeho malosti.

11
Před 1 rokem
Jan Vodička

Pane Vodičko, dal jsem si tu práci a podíval se na Vaše příspěvky na webech seznam.cz. Došel jsem k názoru, že jste obyčejný provokatér a starý rudý aparátčík (bydlet za 300,- Kčs na Vinohradech bylo i za komoušů privilegium). Přestaňte, prosím, plivat své jedy, už to není zábavné, ale k pláči.

3
Před 1 rokem

Houby že je v Ječný , dneska jsem ji projel 2X a Lenin nikde . Vidíte jak žvaněj

6
Před 1 rokem
Jiri Bystricky

A nejezdil jste Žitnou?

2
Před 1 rokem

Ten článek mohl napsat jen kus, zbytek si dodejte nebo mě zas ti ukáčka že seznamu bloknou

7
Před 1 rokem
Luda 28

Co je prosím v článku špatně, případně co vás tak rozohnilo?

Před 1 rokem

Co bude s mumii? Třeba by mohl být Vladimír Iljic první sovětský občan, který přistane na Venuši.

1
Před 1 rokem

Já slyšel, že je Lenin v Žitný a ne v Ječný.

3
Před 1 rokem
Jiří Mikan

Jó tak on je vystavenej v Moskvě na Rudém náměstí u zdi Kremlu ? Áha já myslel že V Ječný. Tam co jezdí tramvaje z Karláku na IP Pavlova tam jsem ho hledal. Aha 😃😂

Před 1 rokem

Hodit nekam do kanalu, jinou uctu si nezaslouzi ...

3
Před 1 rokem
Jaroslav Moureček

To byste problém jen přesunul.

Ve stokové síti by tělo plynulo s proudem, resp. bez proudu leželo.

Potkani konzervované maso nežerou, přirozený rozklad by trval roky.

Takže, dříve či později, tělo doputuje k hrubým česlím na vtoku do čistírny odpadních vod; nebudeme pro tento případ uvažovat možnost přestupu těla přes dešťový oddělovač („odlehčovací komoru“) do odlehčovací stoky, a dál až k mřížím výtoku do vodoteče.

Tudíž se Nesmrtelný Lenin zachytí na oněch hrubých česlích, musí být vytažen, prostí zaměstnanci čistírny na něj zírají, čepice uctivě žmoulajíce v mozolnatých dlaních.

Milici nic nenahlásí, někdo si Nesmrtelného odnese domů, urobí mu mausoleum ze svého obýváku, k uctívání největší relikvie světa pozve sousedy …

A už tu máme nový kult. 😕

Jo, důsledky je třeba domýšlet, ne že ne.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt