1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

posledna cast o vyhodeni mauzolea ukrajincami sa mi paci najviac .. dnes uz by to pre nejaky namakany dron a jeho sikovneho pilota nemal byt problem, najma ak si ukrajinci coraz viac lietaju po ruskom uzemi ako by sa nechumelilo

6
Před 1 rokem

Heč, já jsem viděl Nesmrtelného Lenina NA VLASTNÍ OČI!

To se mám, že? 😄

.

Památce Vladimíra Iljiče Lenina

.

Pro koho Lenin žil?

Všem lidem pro štěstí!

Teď tichým spánkem spí

na Rudém náměstí.

.

Jdou lidé v průvodech,

klaní se Leninu

za to, že miloval

nejvíce chudinu.

.

Až přijdu do Moskvy,

průvody dohoním,

také se Leninu

hluboce pokloním.

.

Tato miniaturní velebáseň pochází z nádherné publikace „Jak Voloďa přemohl krutého cara“: Odkaz

Za starých špatných časů jsme ji uměli nazpaměť – CELOU TU KNIHU!

Ale ve škole jsme ji nerecitovali.

Takže tak.

Před 1 rokem
Richard Švehla

Já viděl v Broumovském klášteře vystavenou hromadu mumií, heč. Je jenom jednu 😄

Před 1 rokemUpraveno

Lenin, je jedna z největších zrůd, co lidstvo vyprodukovalo, stejně zrůdný stát a stejně zmrvené obyvatelstvo.

34
Slávek Tichý

A komu tom prospejete? Co?😁

8
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Uljanov, vulgo Lenin, patří do Moskvy. Jenže do řeky Moskvy - vysypat po kremaci. A z mauzolea udělat pomník obětem ruského imperialismu a vnitřního i vnějšího kolinialismu.

19
Před 1 rokem
Petr Burda

To je ale hodně dobrej nápad ! věřím tomu že založit konto na toto téma , tak nevíme co s prachama !🤣🤣

Před 1 rokem

Smutné bývají konce masových vrahů. Podle toho jeho výrazu opravdu nepřipomíná člověka, který by umíral v pokoji a smířen.

2

Článek jednostranně zaměřený, ale relativně ukazující národní hrdost ať dobrou nebo špatnou. Prostě si stojí za svým názorem a nekoukaji se napravo nalevo, jedou si svoje. Nikdo jim nic nediktuje a taky to jde. Všechno jde, když se chce.

10
Před 1 rokem
Michaela Bradáčová

Co to blábolíš, soudružko? To má být omluva ruských komunistických zločinců a dnešního ruského faštického státu? Sériový vrah a kanibal Čikatilo si taky "jel svoje" a nehleděl napravo nalevo.. Taky ti imponuje?

2
Před 1 rokem

Jejich věc co si udělají s Leninem, který byl a co udělal s lidma v RF.

Myslím že samy máme starosti nad hlavu s Fialovou drahotou

36
Před 1 rokem
Martin Praha

Vy nemáte co jíst? Teplo doma?

Uvědomte si, že patříte mezi vyvolených 10% lidí, kteří se mají neskutečně dobře.

Ano někdy je hůř někdy líp.

To co se dnes děje je jenom sklizeň ovoce předchozích vlád. A předpokládám, že nejste hloupý,ale podobně by na tom byla každá strana která by aktuálně byla u kormidla.

40
Před 1 rokem

Odkaz

Před 1 rokem

Já bych preferoval ukrajinskou cestu řešení problému Lenin.

4
Před 1 rokem

Narozdíl od ostatních jsem V.I. Lenina viděl takže můžu dělat chytrého ! Leží a spí tam ve skleněné rakvi .Takže by mohly Sněhurku natočit v nové sovětské verzi Lenin a sedm bolševiků !😂🤣

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt