posledna cast o vyhodeni mauzolea ukrajincami sa mi paci najviac .. dnes uz by to pre nejaky namakany dron a jeho sikovneho pilota nemal byt problem, najma ak si ukrajinci coraz viac lietaju po ruskom uzemi ako by sa nechumelilo
Heč, já jsem viděl Nesmrtelného Lenina NA VLASTNÍ OČI!
To se mám, že? 😄
.
Památce Vladimíra Iljiče Lenina
.
Pro koho Lenin žil?
Všem lidem pro štěstí!
Teď tichým spánkem spí
na Rudém náměstí.
.
Jdou lidé v průvodech,
klaní se Leninu
za to, že miloval
nejvíce chudinu.
.
Až přijdu do Moskvy,
průvody dohoním,
také se Leninu
hluboce pokloním.
.
Tato miniaturní velebáseň pochází z nádherné publikace „Jak Voloďa přemohl krutého cara“: Odkaz
Za starých špatných časů jsme ji uměli nazpaměť – CELOU TU KNIHU!
Ale ve škole jsme ji nerecitovali.
Takže tak.
Já viděl v Broumovském klášteře vystavenou hromadu mumií, heč. Je jenom jednu 😄
Lenin, je jedna z největších zrůd, co lidstvo vyprodukovalo, stejně zrůdný stát a stejně zmrvené obyvatelstvo.
A komu tom prospejete? Co?😁
Uljanov, vulgo Lenin, patří do Moskvy. Jenže do řeky Moskvy - vysypat po kremaci. A z mauzolea udělat pomník obětem ruského imperialismu a vnitřního i vnějšího kolinialismu.
To je ale hodně dobrej nápad ! věřím tomu že založit konto na toto téma , tak nevíme co s prachama !🤣🤣
Smutné bývají konce masových vrahů. Podle toho jeho výrazu opravdu nepřipomíná člověka, který by umíral v pokoji a smířen.
Článek jednostranně zaměřený, ale relativně ukazující národní hrdost ať dobrou nebo špatnou. Prostě si stojí za svým názorem a nekoukaji se napravo nalevo, jedou si svoje. Nikdo jim nic nediktuje a taky to jde. Všechno jde, když se chce.
Co to blábolíš, soudružko? To má být omluva ruských komunistických zločinců a dnešního ruského faštického státu? Sériový vrah a kanibal Čikatilo si taky "jel svoje" a nehleděl napravo nalevo.. Taky ti imponuje?
Jejich věc co si udělají s Leninem, který byl a co udělal s lidma v RF.
Myslím že samy máme starosti nad hlavu s Fialovou drahotou
Vy nemáte co jíst? Teplo doma?
Uvědomte si, že patříte mezi vyvolených 10% lidí, kteří se mají neskutečně dobře.
Ano někdy je hůř někdy líp.
To co se dnes děje je jenom sklizeň ovoce předchozích vlád. A předpokládám, že nejste hloupý,ale podobně by na tom byla každá strana která by aktuálně byla u kormidla.
Odkaz
Já bych preferoval ukrajinskou cestu řešení problému Lenin.
Narozdíl od ostatních jsem V.I. Lenina viděl takže můžu dělat chytrého ! Leží a spí tam ve skleněné rakvi .Takže by mohly Sněhurku natočit v nové sovětské verzi Lenin a sedm bolševiků !😂🤣