Jen se těšte dvořané. Až přijde k moci, tak vám sebere sůl a druhý den vám bude holit hlavy. A za zády se vám bude tlemit a dál považovat za póvl, který mu je dobrý, tak akorát před volbama.
Za vaše peníze v Praze dům a ve Francii zámek.
A další velké znehodnocení (tedy inflace) peněz.
A až půjde do tuhého, tak mám takový zvláštní dojem, že za určitého předpokladu, by mohlo dojít i k situaci, která by se, za jistých okolností mohla blížit např. třeba i k měnové reformě.
A s každou našetřenou bankovkou byste si mohli podpalovat cigáro.
Jako 1953 za Zápotockého.
Ten taky v pátek tvrdil, že měna nebude. A "buch", v sobotu byla.
Ale Gargamelovi věřit můžete. Už ne Š-moulové, ale jen bez Š.
Pane Polák vy jste v rauši , co bylo rum, whisky, koňak .
Krásně napsané 👍 . Jen nevim, jak to bylo s tou pandemií, protože pan Babiš tvrdil, jak to perfektně zvládnul 😄 ( pisatel článku si neuvědomuje, že Babišovi voliči nechtějí vědět pravdu o největší úmrtnosti a největším počtu ministrů zdravotnictví během Covidu ). A taky bych se bál na a místě pisatele článku o své zdraví a bezpečnost , protože jsem si všiml, že když napíšete něco proti panu Babišovi , tedy hlavně pravdu, začnou být jeho příznivci velice vulgární až agresivní ( myslim tady v komentářích ). 😥. Ale jinak díky za přesný článek !👍👍
Nikdy bych ale tomu čoboláckýmu exotovi neřekl "pan", protože on je kovaný Stbácký soudruh po fotrovi a celé jeho vypečené rodince.
Poznal jsem za komančů spousty soudruhů, ale nikdo z nich nežil ve Švajcu a neměl privilegia, co mněl starej komanč Bláboliš. Ten se tehdy opravdu dostal na špičku systému a mladej může hulákat ve sněmovně co chce...je to zloděj a vřed..........
Pane Šafr, kdo Vám dal to právo ve svém článku psát, že našemu státu hrozí i bankrot ,když budeme volit A.Babiše, to znamená nevolit Vašeho Fialu jak z toho vyplývá. Nezdá se Vám ani trošku, že jste se mohl i dopustit šíření poplašné zprávy ?Vy a Vám podobní se neštítí ničeho, když jde o A.Babiše, který má u občanů velkou šanci na uspění u příštích parlamentních volbách, abyste pošpinili vše co mu k tomu nahrává, a po groteskním vystoupením vašeho Fialy o platech když bude mít možnost být opětovně zvolen za premiéra země.Já bych vás tímto žádal o slušnost a pravdivé vyjadřování o A.Babišovi.
Těším se na jednu jedinou věc a to, že Fiala a jeho slepenec konečně vysmahne. Babiš je jediný, kdo to může zařídit. Jeho dehonestace na tom nezmění nic. A pečené holuby si nechte od cesty.
ta děsivá myšlenka je že babiš slibuje všem co kde rozdá 😄
s dnešní kasou kde je černá díra 😄
Máme štěstí,že mezi námi voly,máme aspon jednoho inteligenta a tím je bezesporu Šafr.Jsem si jist,že Babiš by nepřivedl tento stát k bankrotu dříve než tato vláda geniu.Pokud nepřivedl k bankrotu Agrofert,tak má předpoklady,že by to neudělal ani s republikou.Hlavní politolog nevybudoval nic,ale zcela jistě za další čtyři roky jeho hruzovlády srovná české platy s německými.Už se všichni těšíme.
Agrofert =dotace,Havlíček zkrachovaný jednou podruhé v dozorčí radě s Rajchlem odhlasoval okrádání nemocných,Faltýnek stamilionový podvod s pojištovnou,Schillerová katastrofa co dál?
Pane Šafre, názory voličů, které popisujete, čtu vždy od voličů nynější vlády. Ti totiž jediní vykřikují, jak si voliči jiných stran myslí něco o pečených holubech a podobně. Každému jen trochu uvažujícímu člověku je jasné, že je to blbost. Obzvlášť po čtyřech letech nynější vlády si na cokoli "pečeného" ještě dlouho počkáme. Že se v diskuzích dočtete urážky těch, co mají jiný názor bych ještě pochopila. Ale jak je možné, že si podobné urážky dovolí novinář. Například na Forum24 jsem takové články četla už několikrát. Kde je nějaký novinářský kodex?
Já se ale těším až nám pan Babiš zaručí šťastný život...😁 Uvažuji dokonce, že přestanu i pracovat, protože vše dostanu i bez práce, negativní motivace... Proč jsem si jen myslel, že poctivostí nejdál dojdu, když jde systém takhle lehce ojebat a přitom stačí tak málo jen dát hlas Babišovi...😁😁😁
Bohužel , máte pravdu. Babišovi je jedno jestli stát zbankrotuje , bude mu jedno , že jeho voliči budou ti , kteří na to doplatí nejvíce , hlavně že vydělá on. Už jsme to nakonec viděli na jeho hyenismu , když do své špíny namočil i své dětí , jen aby tu svou špínu co nejvíce zakryl. Je to morální marast.
Copak je to nějaký vlastenec...?! Tomu je jedno, kde je, prchnul z rodný hroudy, kde mu hrozil teplákama Ján Ducký, který byl v roce 1999 zavražděn před domem, vražda dosud neobjasněna. Když z něj vypadne naše země, pro naši lidi, hrůza hrůz...
Pane Šafre, stojím pevně za touto vládou. Nemá to lehké, vládne v době po covidu a v době války na Ukrajině. Ani Německu se nedaří. Mohl byste napsat komentář, v čem vás tato vláda zklamala, co udělala špatně, ano digi stav. řízení např. a co byste vládě poradil, jak lidi informovat, co dělat, když za rohem číhá Babiš. Díky.
Velmi přesně napsáno, včetně té nelichotivé pravdy o nízké inteligenci velké casti našeho národa
Myslíte redakci Fóra 24 a jeho fanklubu? To je fakt, to je mazec.
Tvrdí stále, hloupých a blbých je dost co si neumí spočítat 1+1,stále věřím, zase tolik není, aby Babiš opět vládl se svou sektou.
Vláda není 100%, jsou a budou chyby,vždy budou chyby.
Za rok ti zamávám ze strakovký,až vyvětráme snrad po Fijalovi aSpol