Pak ti co budou volit Bureše po jeho nezdaru ve vedení státu začnou kňučet a že za to můžou jiní. To bude už ale pozdě.Autoritáři se těžko vzdávají moci.Nečekají nás dobré časy takže rok ještě o.k.
Kárová tahle destrukní vláda bude pokračovat i po volbách,Pávek už lítá po světě a verbuje na podporu vlády!
Vážený pane šéfredaktore, skvělá práce, nejstrašnější na tom ale je, že přesně dle holé skutečnosti. 👍👍👍 Hrůza mě jímá už z fotky, a to je bez zvuku, navrch ten řev lží mutujícího čobolskýho fuhrera...
Vaše hrůza je oprávněná,antibabiš fanatičko Moltová,Babiš vyhraje a uděláme vše pro to,aby se tak stalo.Nejvíc pro to dělá tato vláda v čele s Fialou.
Na jednodušší občany se nezlobím, jsou obětí permanentního klamavého marketingu Bureše. Je děsivé vidět, jak jsou tito lidé např.ovlivněni imbecilním TikTok marketingem členů sekty - viz
Odkaz
Těmto lidem je těžké něco vysvětlit pomocí logických argumentů, fungují pouze na základě emocí a pocitů.
Opravdu se nedokážeme bránit proti zneužívání důchodců a slaboduchého obyvatelstva hybridním marketingem sekty StBáka?
Máte pravdu, jste slaboduchý. Už se vidíte s platy jako v Německu. To je matematika 1+1 je vždy 2.
Politická korektnost zakazuje, abychom veřejně vyslovili některé naše vtíravé otázky. Kupříkladu, zda náhodou není polovička našeho národa mentálně retardovaná. Nesmíme přeci otevřeně říct, že každý volič Andreje Babiše je trouba. To by bylo přes čáru. Už Babišův guru Miloš Zeman vyprávěl, že většina lidí je slaboduchá, přičemž jeho voliči toto tvrzení potvrdili právě tím, že ho volili.
Mě politická korektnost nesvazuje, takže si klidně dovolím říct nahou pravdu - voliči Babiše jsou jednak slabomyslní, ale i amorální prospěcháři a sobci. Nechali se koupit estébákem na dluh, nadšeně tleskají tunelování budoucnosti svých potomků, kteří ty obří dluhy i s krvavými úroky budou platit a značná část z nich jsou staří soudruzi nebo přinejmenším mentální komunisté, prorusky orientovaní.
Babiš, pokud se opět dostane k moci, bude pokračovat v té žranici na dluh, kterou jeho předchozí vláda započala a dovede hospodaření státu až ke dluhové brzdě, jinak vládnout neumí - viz jeho zadlužený holding, který by bez dotací zkrachoval.
Jaké to bude mít důsledky, pro nás všechny, to tupcům, kteří ho volí nevysvětlíte.
Babiš už ty budoucí schodky rozpočtu jeho příští vlády naznačil v nedávném rozhovoru pro Novinky, kde řekl, že:
„Jsme jediný stát, který stále řeší schodek..."
A pokud bude opět vládnout naší zemi, vzpomeňte si - za pár let, na tahle slova Petrose Michopulose - čas 24:17
Odkaz
Odkaz
Tohle vy myslíte skutečně vážně? Takovou hnusotu, zlobu a nenávist tu píšete k českým občanům?
"Náhodou není polovička našeho národa mentálně retardovaná". "Voliči Babiše jsou jednak slabomyslní, ale i amorální prospěcháři a sobci. Nechali se koupit estébákem na dluh, nadšeně tleskají tunelování budoucnosti svých potomků, kteří ty obří dluhy i s krvavými úroky budou platit a značná část z nich jsou staří soudruzi nebo přinejmenším mentální komunisté, prorusky orientovaní."
Tohle vy si dovolíte napsat? To se ani trochu nestydíte za takový hnus?
Perfektně shrnuto. A celý ten marast by byl ještě depresivnější a nechutnější tím, že by se postupně dostavily pozitivní dopady nepopulárních opatření současné vlády a demagog Babiš je prezentoval jako své dílo.
Jee, a které dopady máte na mysli…?
Děkuji.Mate pravdu naprosto ve všem a já se toho bojím...toho studu,toho jak se se nevyhneme bankrotu,toho jak ještě děti mých dětí budou splácet dluhy,toho jak tady s těmi opravdu hloupými lidmi budu muset dál žít..a na emigraci je pro mě už pozdě.Ano, jsem důchodce,ale neházejte nás vsechny,prosím,do jednoho babišovského pytle.
I důchodce může roztáhnout křídla a odletět za sluncem. Přeci nechcete trpět v Česku?
S Babišem by jsme směřovali přímo do Putinova zadku. Co by to znamenalo, nám možná ještě do voleb Putin ukáže a někteří prodělají nepříjemné vystřízlivění.
Myslím, že už v tom zadku jsme. Nevím sice v kterém, ale nebude v nich rozdílu. Tma, smrad, nevlídno.
Babiš vládl 8 let, a nevšiml jsem si, že by došlo k nějaké tyranii, připadlo mi to spíš naopak, že mezi lidmi rostla zpovykanost.
Tak volby se blíží, je potřeba opět děsit lidi, aby bylo možno zopakovat výsledek minulých voleb.
vládl 8 let a skončilo to návrhem schodku 427 mld bez halíře na covid 😄
Horší než teď to určitě nebude. Nečekám zázraky, nečekám vlastně vůbec nic. Byl bych rád jen za jedno - aby skončila v propadlišti dějin současná hodnotová ideologická úderka, které navodila atmosféru konfliktu ve společnosti, dehonestuje lidi, nálepkuje, uráží, zavádí cenzuru názorů... Ať existují různé názory, ať existuje kulturní diskuze, ať existují různé argumenty a otevřená debata.
Tak pokud se doře pamatuji, urážení, nálepkování a konflikt do naší společnosti zavedl jistý sprosťák jménem Miloš Zeman. Po něm tuto úlohu převzal jistý pan Babiš. Dehonestuje, uráží, nálepkuje a to dokonce při několikahodinových blábolech v zákonodárném shromáždění. Jen tu cenzuru ještě nezavedl, ale vzhledem k tomu, jak mluví o svobodných médiích a co vyvádí jeho člověk Souček v ČT, dá se říci, že přípravy už probíhají.
Tak kam to Bureš dovede si lze názorně představit na příkladu jeho slovenského soukmenovce a Husákova pohrobka Fica, kterého rád poplácává po zádech jako svého přítele a věrného spojence, ekonomicky zu grunt a politicky do stadia ruské gubernie.