Když rozpočtově odpovědní za tři roky zadluží stát víc, než Babiš s česanama za osm let, tak bude stál v lepším stavu?
I podle Stanjurových čísel v tabulce. Kde je mimorozpočtová půjčka na dopravní infrastrukturu? Eurostat taky přidal asi 60 miliard...
A oni fakt budou vládu předávat? Vždyť pan Fiala říkal, že chce 30%, STAN dodá 20% a jsou v pohodě, ne?
Když nastoupila Fialova vláda, tak Alenka ještě dělala na ten rok rozpočet a měla tam minus přes 400 miliard a tato vláda, jak vidíte ten schodek stáhla a to se tam poprvé projevilo zrušení superhrubé mzdy, minus 140 miliard. A to je každý rok, takže co tomu říkáte?
To nemyslíte vážně, že ne? Tato vláda naházela peníze do války a další tam sype a sypat bude, dokud je někdo nevyžene ze Strakovky. Minimálně do voleb budou takto bez mandátu rozhazovat. Přestaňte házet Fialovu špínu na Babiše, jehož vláda se musela rvát s pandemií. Tato vláda žádnou globální krizi, mimo ideologický mindrák netrpí a peníze doslova krade občanům této země na financování cizích válek. Proto nejsou na nic peníze, proto jsou ministerstva okleštěné, proto zvedají a zavádí nové daně, ožebračuji důchodce! Rozkradli a rozházeli státní rozpočet! A smažte mě za názor. Je mi to fakt jedno už.
Válka v Evropě je cizí válka? Zvládnul jste vůbec zeměpis na základní škole? A 380 tisíc uprchlíků je u nás proč? Bože můj...
Andrej Babiš se "rval" s pandemií tak, že jedno nesmylné opatření střídalo druhé, uzavření malých krámků vedlo ke krachu drobných živnostníků a posílení velkých řetězců, k ničemu nevedoucí zákazy vydávané na přeskáčku trápily obyvatele, a výsledkem Babišova rvaní s covidem bylo 30 000 mrtvých. K tomu podle zprávy NKÚ 90 % výdajů navíc nebylo použito na boj s covidovou pandemií.
Bláboly o "ožebračování důchodců" už nemá smysl vůbec komentovat.
Koblihu čísla nezajímaji. Zbaští jen to, co říká jejich guru.
ČR je zadluzena o 1/3 víc,tedy o 1,2 bilionu a splacení dluhu stoji ročně přez 100 miliard.
Tato nekompetentní sebranka neumětelů má odzvoněno....Ani zázrak by nepomohl, aby se jí podařilo s naší republikou udělat něco pozitivního...Nejdřív sliby, pak signály a teď lhaní....Bude jen hůř a hůř....Snad za těch 11 měsíců nezkrachujeme....Už aby byly volby....Škoda, že není uzákoněna defenestrace....
A vystřídá ji ještě více nekompetentní sebranka neumětelů a bude ještě hůř.
Šafr, neumíte počítat, schválně jsem spočítal Vámi uváděná čísla a výsledky jsou následující: Babiš za dobu vládnutí -842mld Kč, Fiala i s předpokládaným schodkem na příští rok - 1141mld Kč. o rozdílu ať si udělá obrázek každý sám. Za mě, jste obyčejný lhář a manipulátor.
Po přečtení několika textu od tohoto autora si myslím, že existují jen dvě možnosti : buď texty, které napsal vůbec necist, ignorovat a pokud číst, tak vůbec o teto propagandě nepsat žádné texty do diskuze.
Pamatuji si na psanou propagandu redaktorů denního tisku, za Komančů, přijde mi to, že jsou to titíž autoři, nebo snad studovali na stejném Ministerstvu propagandy. Uvidíme, co budou psát po volbách, až se změní a to určitě se změní, vedení tohoto státu. Komu zase polezou svými texty do zadele, uvidíme...
Ptám se pro kamaráda - zveřejnil již Kupka kolik km silnic a dálnic připravil k realizaci na další čtyřleté období ?
Troufne se ho někdo z FORUM24 zeptat ?
To ve Forum24 všichni fetujou?
Asi se dělí o koks že sněmovny s pětidemolicí. Minimálně s Fialou.Petrem.
, Babišova svoloč tady píše pod vlivem , koks , perník ? ,
Jo, šanci měla, ale v žádném případě už se jí to nepodaří. Chová se totiž jako ožralej podnikatel, co přestal nakupovat materiál a přišel tak o zakázky, a představuje si, že se z krize dostane propouštěním.
Vláda odevzdá zemi v lepším stavu, než ji převzala. Ale pro koho bude ten lepší stav? Leda tak pro zahraniční monopoly. Určitě ne pro české občany.