1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 24 dny

Volím SPOLU a nejlepší vládu od roku 1993. Jsem 71 letý důchodce.

65
Před 24 dny
Ivan Veber

Já jsem o rok starší ale spolu nikdy volit nebudu.

33
Před 24 dny

Volit Spolu,to je jako kdyby tady necelé 4 roky nežil,volit je,opravdu NIKDY

25
Před 24 dny
Miloslav Fohl

Právě proto, že jsme tady žili, je budeme volit.

18
Před 23 dny

Pro Fialovu neumětelskou, totalitní soldatesku, jsou komunisté všichni, kdo jim netleská a hlavně je nevolí.

8
Před 24 dny

Současný premiér Fiala to bude mít těžké. Celé volební období se staral pouze o Ukrajinu(od toho jsou jiní např.Lipavský) a nyní si uvědomil,že pro českého občana neudělal vůbec nic.Dokonce udělal pár věcí vyloženě proti občanům např. sama Evropská Komise navrhla odejít z lipské burzy(přes burzu pouze přebytky) a Fiala tuto nabídku odmítl,zpřísnění kotlů navrhla EU od 20 kw(pan Fiala sám od sebe nařídil od 10 kw). Tento člověk je podivný a je nevolitelný. Nařízení z Bruselu pouze zpřísňuje a je nepochopitelné proč? Pro úsměv od kamarádky von Leyno?

21
Před 24 dny
Petr Bilavčík

Dobrý den, nejsem v energetice odborník jako vy, jsem naprostý laik. Ale problematika mě zajímá.

Můžete prosím vložit odkaz na návrh Evropské komise opustit systém obchodování energií na lipské burze?

Také jsem se mylně domníval, že na lipské burze výrobci elektrické energie z ČR obchodují pouze přebytky. Tak ono je to jinak? Můžete to prosím vysvětlit detailněji, případně vložit odkaz? Děkuji.

7
Před 24 dny

Samozřejmě, že Fialovi a jeho spolku jde o všechno... Už aby šli.

25
Vítězslav Drozd

Ale tady přece nejde o Fialu jako člověka, ten se sebere a bude pokračovat ve své původní práci. Ale co my? Mít ve vedení šaška, který si plete základní pojmy , nevyzná se téměř v ničem mimo počítání dotací, je to sprostý buran a ta suita okolo není žádná liga, ale sotva divize..A za to zaplatí všichni. To vám to nedošlo?

20
Zobrazit další reakci
Před 23 dny

Má pravdu ten hošík Fialů, jde mu o všechno. Umíte si představit, co by se na něj a na jeho tlupu soukmenovců provalilo, kdyby prohráli? President Pavel by musel vyhlásit amnestii, aby uvolnil místa na Borech.

7
Před 24 dnyUpraveno

A co ten komunista na Hradě?Co tu pořád ,Vy novináři chcete namluvit normálním občanům,je to jako v únoru 1948,"kdo není s námi jde proti nám".Kdo zvýšil daně,kdo všechno zdražil,kdo sliboval,že to neudělá,těm máme věřit?Jen mají Ukrajinu,válku a zbraně.A co ta elektřina na Lipské burze,to Vám taky nevadí.A co ty bloky pro jádro?Kdo to ví,jak to vůbec bylo s tou francouzskou firmou.Jim a Vám nejde věřit ani pozdrav.Jo Vy Pražáci si žijete v jiném světě,jako ta Vaše vláda.

16
Před 23 dny
Zdenka Maxová

To nejsou pražáci ale moravská naplavenina.

2
Před 24 dnyUpraveno

Jojo jak jsem rád že nám konečně Fiala coby premier poprve za celou dobu svého premierování konečně řekl pravdu : Jde opravdu o všechno té partě radoby politiku kteří se tváří jako že jsou vladci zeměkoule ale přitom nedorostli ani do okresní urovně....ty by mohli tak vladnout v HorníDolní a ještě i odtamtud by je za pomocí vidlí lidé vyhnali. Jen se těšte již brzy s fialovým hnusem volby zatočí a dětský kolotoč to nebude ! Potahnete tam kam patříte do svých rodišt a i tam vám lidé budou spílat.... a né že né !

18
Před 24 dny
Ivan Radič

👍👍👍

5
Před 24 dny

Pane Ándreji Ágroferte! I když bude oblečená do brokátových šatů, i když bude mít perlové náhrdelníky a zlaté prsteny; samice prasete domácího zůstane vždy jen samicí prasete domácího!!!

13
Před 23 dny
Jan Šindelář

Bohnice už pro vás posílají auto

6
Před 24 dny

Fiala hned na úvod dostal vzkaz od voličů..

Třeba se přání mladých lidí, kterým sebral budoucnost, naplní a před soudem v Haagu nakonec skončí 🙏.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt